Dit was ons eerste jaar!

zooo leuk leuk leuk keuk leuoidehkjfhoiwhf

Blossom

In oktober 2014 ontstond het idee een vernieuwend evenementenbureau op te zetten. Een bedrijf dat zich in de eerste instantie bezig zou houden met het organiseren van markten die als evenement fungeren. Een belevenis die zintuigen prikkelt en iedereen een kans biedt zijn horizon te verbreden op verschillende manieren. Doormiddel van verschillende thema’s die zijn uitgewerkt voor deze evenementen en bewust geselecteerde deelnemers, hebben zich geweldige concepten ontwikkeld waar wij bijzonder trots op zijn. Mooie locaties, het aanbod van onze unieke deelnemers op deze evenementen, enthousiaste (winkeliers)verenigingen en andere initiatiefnemers, hebben zelfs in het eerste jaar van het bestaan van Kreativ Events Nederland een succes opgeleverd. We zijn een behoorlijk aantal ervaringen rijker en hebben gaandeweg inspirerende contacten opgedaan. We zijn weggewaaid, hebben de nodige regen gehad voor de spreekwoordelijke zonneschijn weer terug kwam, hebben het bloedheet gehad, ook wel eens heel koud, maar we hebben het voornamelijk ontzettend fijn gehad! Iedereen die een deel heeft mogen uitmaken van ons 2015, enorm bedankt!

Op dit moment zijn er dan geen evenementen in de nabije toekomst, maar stil zitten is geen optie. Nu sluiten we het jaar keurig af en maakt Kreativ Events zich op voor het nieuwe jaar, waarin de agenda al goed gevuld begint te raken. Naast het enorme werk dat het organiseren van evenementen met zich mee brengt, houden wij als jong bedrijf ook absoluut van vernieuwing en verbetering. Met de lancering van de vernieuwde website bieden wij meer gemak in het gebruik ervan en een beter overzicht van welke data u in de agenda kunt reserveren voor onze evenementen. Daarnaast vinden we het nieuwe design vooral erg mooi, en daar hechten wij uiteraard ook waarde aan.

De Facebook pagina zullen ook worden verbeterd en het Instagram account is een feit. Hiermee hopen we een nog groter publiek te bereiken en op deze manier nog beter in staat te zijn onze evenementen tot een memorabel succes te brengen.

Naast deze digitale voordelen zal het team van Kreativ Events in 2016 uitbreiden en nieuwe kennis, ervaring en expertise genieten. Joyce, nu al een topper voor Kreativ, begint in januari haar stage bij ons en zal een half jaar

 

Nieuwe locaties, nieuwe partners, nieuwe concepten en uitbreiding van wat er het afgelopen jaar is gecreëerd, maar vooral heel veel zin en frisse moed voor het nieuwe jaar is waar we op proosten voor 2016.