Januari 2018


Februari 2018


Maart 2018


April 2018


Mei 2018


Juni 2018


Juli 2018


Augustus 2018


September 2018

 • Puur Natuur Markt – Landgoed de Olmenhorst – Zelfpluk

  30september 2018
  11:00 tot 18:00
  Olmenhorst Lisse
  V.a. 15.00

  De Puur Natuur Markt organiseert een editie op Landgoed de Olmenhorst, tijdens de zelfpluk!

  Het oogstseizoen is op Landgoed de Olmenhorst een waar plukfeestje! Elk jaar, al 24 jaar achter elkaar, openen we onze boomgaarden in het najaar en verwelkomen we het grote publiek om het fruit eigenhandig van onze bomen te komen plukken.

  In 2018 vindt alweer de 25ste editie van de Zelfpluk plaats, van 15 september tot en met 28 oktober. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Hoe? Daar denken we nog even over na. De Zelfpluk is altijd al veel meer dan enkel het fruit plukken. Met verschillende activiteiten proberen we er elk jaar een echt buitenfeestje van te maken. Hier hoort de Puur Natuur Markt ook bij!

  Puur natuur, lokale producenten, mooie streekproducten, authentiek ambacht en originaliteit vormen de begrippen waarop deze kleine, maar sfeervolle kwaliteitsmarkt is gestoeld. Naast door ons geselecteerde producenten en deelnemers is er ook ruimte voor Wassenaarse ondernemers om hieraan deel te nemen. Inmiddels is de markt niet meer weg te denken uit het centrum van Wassenaar.

  Wij zoeken deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

  Natuur 🌾 Persoonlijk 🌾 Duurzaam 🌾 Authentieke Ambacht 🌾 Kwaliteit 🌾

  Locatie & Praktische informatie
  De Puur Natuur Markt maakt een uitstap naar Landgoed de Olmenhorst. Dit ter ere van de zelfpluk. Je kan er gratis parkeren. De sfeer is zeer gemoedelijk en de deelnemers krijgen een lekker kopje koffie bij aanvang.

  Opties selecteren
 • Puur Natuur Markt Wassenaar🌾

  29 september
  10:00 tot 17:00
  Van Hogendorpstraat, Wassenaar
  V.a. 15.00

  🌾Dorpse kwaliteitsmarkt in centrum Wassenaar🌾

  6 jaar geleden is de Puur Natuur Markt Wassenaar op de van Hogendorpstraat in Wassenaar opgezet door lokale ondernemers. In eerste instantie als een pure biologische (food) markt, later werd het begrip ruimer gedefinieerd. In 2018 zullen wij de markt operationeel draaien. De mede oprichters Nicole van Utenhove en Carolien Makovitz staan zelf nog met hun prachtige producten op de markt.

  Puur natuur, lokale producenten, mooie streekproducten, authentiek ambacht en originaliteit vormen de begrippen waarop deze kleine, maar sfeervolle kwaliteitsmarkt is gestoeld. Naast door ons geselecteerde producenten en deelnemers is er ook ruimte voor Wassenaarse ondernemers om hieraan deel te nemen. Inmiddels is de markt niet meer weg te denken uit het centrum van Wassenaar.

  Wij zoeken deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

  Natuur 🌾 Persoonlijk 🌾 Duurzaam 🌾 Authentieke Ambacht 🌾 Kwaliteit 🌾

  Locatie & Praktische informatie
  De Puur Natuur Markt Wassenaar vind plaats in de van Hogendorpstraat in het centrum van Wassenaar. Je kan er gratis parkeren. De sfeer is zeer gemoedelijk en de deelnemers krijgen een lekker kopje koffie bij aanvang. Vanaf 12u00 zal er (liefst live) muziek te horen zijn op de markt.

  Opties selecteren
 • Summer of Love Market

  29 & 30 september 2018
  12:00 tot 19:00
  Kurhausplein, Scheveningen
  V.a. 15.00

  De Summer of Love, een terugblik naar een halve eeuw geleden

  Een ware hippiemarkt die je mee terug neemt naar het gevoel van 1967: De welbekende Summer of Love! Handgemaakte, kleurrijke kleding, creatieve en exotische sieraden, bijzondere kunstvoorwerpen en bekende beelden en geluiden uit de hippietijd is waar deze markt om bekend staat. Ook voor de moderne hippie is hier genoeg te vinden. Door de vele attracties en bezienswaardigheden op Scheveningen zijn er veel toeristen te vinden, wat in combinatie met de aanwezige horeca al voor een goed dagje uit zorgt. Het Kurhaus is een van de mooiste en meest bekende gebouwen van Scheveningen. Het plein dat zich direct voor het Kurhaus bevindt heeft door de enorme parkeergelegenheid en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer een zeer goede aanloop.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Summer of Love Market?

  De Summer of Love Market is een markt voor bezoekers die affiniteit hebben met de hippiecultuur, authentiek of modern. Bezoekers verwachten hier zelfgemaakte, zomerse producten, mindfulness, gekleurde waren en exotische sieraden in de 60’s en 70’s stijl. Om deze reden zijn wij op zoek naar deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Hippie | Exotisch | Ibiza-style | Mindfulness | Happiness

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij bijpassende aankleding tijdens een evenement met specifiek thema.

  Locatie & Praktische informatie

  Het Kurhausplein ligt direct voor het historische en prachtige Kurhaus hotel. Te midden van de parkeergarages, naast de tram- en bushaltes, direct achter de boulevard en tegenover het bekende Holland Casino en de Pathé bioscoop. De horeca op en rondom het Kurhausplein biedt bezoekers de mogelijkheid tijdens het shoppen even te pauzeren voor een versnapering.

  U kunt op locatie komen door met de auto de direct vanaf de weg het plein op te rijden. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • Surf Expo

  29 & 30 september 2018
  11:00 tot 19:00 uur
  Strandtenten The Shore, Aloha en Hartbeach
  V.a. 350.00

  Na één jaar afwezigheid zal de Surf Expo Scheveningen in 2018 grootser dan ooit terugkomen op het Scheveningse strand!

  De Surf Expo Scheveningen wordt een tweedaags evenement in en rondom de surf strandtenten The Shore, Aloha en Hartbeach. Wij richten ons zowel op nationale als internationale bezoekers. Onze bezoekers zullen niet alleen in aanraking komen met de surfsporten in al hun aspecten, maar ook met de merken, stichtingen en verenigingen die de drijfmotor zijn van deze sporten.

  Kortom, Surf Expo Scheveningen 2018 is een kans voor alle betrokkenen en betekent een nieuwe parel aan de kroon van Den Haag. De eerste en enige Surf Expo van Nederland!

  Locatie

  De Expo zal plaatsvinden op de boulevard van Scheveningen ter hoogte van The Shore, Aloha en Hartbeach. De exposanten zullen de beschikking krijgen over een pagodetent die zij naar verlangen kunnen indelen. In en rondom de surf strandtenten worden diverse activiteiten georganiseerd.

  Er is gekozen voor deze locatie omdat dit het kloppend hart is van de surfscene op Scheveningen en misschien wel van heel Nederland.

  Datum en tijden

  • Zaterdag 29 sept 2018 van 11:00 uur tot 00:00 uur (de expo zal om 19:00 uur tot een einde komen)
  • Zondag 30 sept 2018 van 12:00 uur tot 19:00 uur

   

  Programmering

  Op dit moment zijn wij druk bezig met het rondkrijgen van een diverse en uitgebreide programmering.
  Medio augustus zullen wij de definitieve programmering bekend maken.
  Een aantal ideeën zijn het organiseren van surfclinics voor jong en oud, (surf)yoga clinic, skate contest in de halfpipe, masterclass surfweer, party met bekende band, meet and greet met bekende Nederlandse surfers, fotoexpositie, ding repair clinic, beach clean up, surffilm, surf fitness, Waterman training, surfswap, etc

  Promotie

  Bij Surf Expo Scheveningen verzorgen wij de promotie zelf en in samenwerking met Kreativ Events Nederland.  Dit gebeurt via persberichten aan lokale, regionale en landelijke kranten en bladen. Talloze radio- en tv-zenders (lokaal, regionaal en landelijk) worden ook benaderd. Daarnaast wordt het evenement via de eigen sociale kanalen als Facebook, Youtube, Instagram en Twitter actief onder de aandacht gebracht.

  Facebook ± 2000 volgers
  Instagram ± 1100 volgers

  Op ons Youtube kanaal staan verschillende filmpjes van voorafgaande edities van de Surf Expo Scheveningen. Het promo filmpje van de Surf Expo Scheveningen van 2015 is zo’n 700 keer bekeken.
  Op Facebook en Instagram worden berichten/afbeeldingen geplaatst omtrent surfen. Dit zal in frequentie toenemen naarmate het weekend van de Surf Expo Scheveningen dichterbij komt.
  De voorafgaande edities werden intensief gepromoot op verschillende surf gerelateerde websites en websites gerelateerd aan de stad Den Haag en stadsdeel Scheveningen.

  Waarom meedoen?

  1. ± 2500 bezoekers afgelopen edities
  2. Unieke locatie op het strand van Scheveningen
  3. Live muziekprogrammering in elkaar gezet door Scheveningse muziek- en surflegende Pat Smith
  4. Een art area met verschillende soorten kunstvormen vanuit de surfsport
  5. Nationale topsporters vanuit de surfsport zijn aanwezig
  6. Kinderen aan de surfsport verbinden en enthousiasmeren over de vele mogelijkheden
  7. Het bij elkaar brengen van de surf-/funsportwereld met als doel de surfwereld naar een hoger plan te tillen door middel van educatie, interactie, kunst, entertainment en innovatie
  8. Binnen vijf jaar het grootste surf-/funsport event van de Benelux worden
  9. Scheveningen op de kaart zetten als één van de betere surf spots van noordwest Europa.
  10. Kinderen in aanraking laten komen met de surfsport/watersport.
  11. De eerste en enige Surf Expo van Nederland!

   

  Deelnemen

  Deelnemen aan de Expo kan al vanaf €350 excl. BTW. Hiervoor krijgt u het volgende:

  • 2 dagen Pagodetent van 4 bij 4 meter
  • Vernoeming op de website
  • Vernoeming in de programmering
  • Vernoeming op Facebook
  • 2500 bezoekers verspreid over 2 dagen

   

  Mocht u stroom en andere benodigdheden nodig hebben dan wordt hier extra voor gerekend:

  • Licht à  €25 excl. BTW per dag
  • Stroom à €25 excl. BTW per dag
  Opties selecteren

Oktober 2018

 • ADO Den Haag Stadion – foodtrucks

  6 oktober 2018
  18.30 (begin wedstrijd)
  ADO Den Haag Stadion, Forepark
  V.a. 0.00

  Foodtrucks gezocht: tijdens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag

  De achterban van ADO Den Haag blijft groeien, en om hen tijdens de thuiswedstrijden te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes zijn wij op zoek naar een aantal foodtruckers! Naast de eigen achterban van de Haagse voetbalclub zijn er bij iedere wedstrijd ook supporters van de tegenpartij die graag een hapje eten tijdens de wedstrijd. De foodtrucks worden onder de eerste ring van het stadion geplaatst.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de ADO Den Haag wedstrijden?

  Voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn wij op zoek naar een 5-tal foodtruckers. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze evenementen:

  Lokaal | Ambachtelijk | Kwalitatief

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Let op:

  • Er is branchebescherming op friet en hamburgers.
  • Naast deze wedstrijd zijn er nog 6 andere wedstrijden, namelijk:

  Vrijdag 24 augustus

  Zaterdag 15 september 

  Zaterdag 27 oktober

  Zaterdag 11 november

  Zaterdag 8 december

  Zondag 23 december

  • Bij dit evenement werken wij met een tarief door middel van afdracht. De afdracht voor dit evenement is 25%. Bij bestellen van dit evenement gaat u hiermee akkoord.
  • Stroom- en watervoorzieningen zijn aanwezig en hoeven niet extra besteld te worden.
  • Betaling door bezoekers gaat via een pas die iedereen heeft. Kreativ Events levert scanapparatuur. Dit betekent geen cash.
  • Er komen alleen ADO supporters bij de foodtrucks.
  • Verkooptijden zijn 1 uur voor de wedstrijd, 1 uur na de wedstrijd en een kwartier in de rust.

   

  Locatie & Praktische informatie

  Het stadion van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion, bevindt zich in het Haagse Forepark. U kunt met de auto op locatie komen, het stadion is goed bereikbaar en ligt naast de A4. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • Salt Market

  6 & 7 oktober 2018
  12:00 tot 19:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Salt Market, de leukste markt van Scheveningen!

  De lifestyle markt bekijkt het Scheveningse van verschillende kanten, zolang de zilte lucht maar genoten kan worden. Op De Pier of op de boulevard, de kwaliteit van het aanbod door de deelnemers blijft gelijk: lifestyle, producten met een verhaal, handgemaakt of uniek. Het diverse publiek dat op een dagje uit graag souvenirs scoort is hier aan het juiste adres. Door de vele attracties en bezienswaardigheden op en om de prachtig vernieuwde boulevard is het al een drukbezochte locatie. De aanwezige horeca op het strand en de boulevard geeft ze bezoekers de kans rustig te genieten van een geslaagde dag voor jong en oud.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Salt Market?

  Bezoekers van Salt Market houden van shoppen, creëren en vermaak. Ze komen af op het concept waarin centraal staat dat de zilte lucht en de mooie uitzichten meerdere zintuigen aanspreken. Een dagje uit voor ieder lid van het gezin. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Workshops | Ambachtelijk | Met een verhaal

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Locatie & Praktische informatie

  De boulevard van Scheveningen is altijd drukbezocht, met name in het voorjaar en de zomer en al helemaal tijdens vakantieperiodes. Niet alleen toeristen, maar ook bewoners van Scheveningen en Den Haag zijn hier te vinden.

  In de lente en de zomer lopen de hele dag door veel mensen over het strand en de boulevard. Tijdens de hitte of bij een zomerse bui kunnen bezoekers even pauzeren bij de eet- en drinkgelegenheden op het strand en aan de boulevard. Echter is de boulevard altijd een levendige plek met veel attracties en bezienswaardigheden.

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op de boulevard. U kunt op locatie komen door met de auto de boulevard van Scheveningen op te rijden. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

  Opties selecteren
 • 🍒 Le Marie Marché

  6 & 7 oktober 2018
  11:00 tot 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 17.50

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een bord met de betreffende categorie. We kennen 4 categorieën, te weten:

  Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • honden_aan_zee

  🐶 Honden aan zee 2018

  14 oktober 2018
  12:00 tot 18:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 200.00

  Concept

  Een evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen. Op 14 oktober weer tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee!

  Zie hier beeldmateriaal van de vorige edities

  Evenement omschrijving

  Het evenement staat in het teken van alles wat met onze viervoeters te maken heeft en vindt plaats op zowel het strand als de boulevard voor Het Kurhaus in Scheveningen. Tijdens Honden aan Zee staat de hond centraal. Er zullen diverse workshops, demonstraties en activiteiten zijn voor de baasjes en de honden. Honden aan Zee wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen. Honden aan Zee heeft in de afgelopen twee jaar veel aandacht in de media bij onder andere het AD, De Telegraaf, Radio & TV West, Den Haag FM, NK Dock Diving, Zoetermeer Nieuws, Vrij, Buitengewoon Scheveningen en meer.  Klik hier voor de officiële website en Facebook pagina

  Inschrijven & Criteria

  Er geld een select criteria voor de ondernemers die op Honden aan Zee komen staan. Het product moet aansluiten op onze meeste bezoekers van de dag; de Honden. Kwaliteit zal ook op dit evenement voorop staan.

  Voor meer informatie en of vragen: neem direct contact op

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Opties selecteren
 • 🍒Le Marie Marché in de Reinkenstraat.

  14 oktober 2018
  11:00 - 18:00
  Reinkenstraat Den Haag
  V.a. 17.50

  Le Marie Marché gaat op reis. Zondag 14 oktober staan we in de Reinkenstraat. Precies tussen het centrum van Den haag en het strand ligt de Reinkenstraat. Omgeven door prachtige herenhuizen en grote bomen is dit de winkelstraat van de Haagse wijk Duinoord. Deze authentieke winkelstraat is de perfecte plek voor een kwaliteitsmarkt.

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats in hartje Den Haag. Le Marie Marché blijft niet ongezien en zo zijn we op uitnodiging van de Reinkenstraat te gast in deze knusse winkelstraat in een van de mooiste wijken van Den Haag. Eenmalig, zodat we de bezoekers van deze wijk kennis kunnen laten maken met ons bijzondere concept.

  De ‘Le Marie Marché Mand’
  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn er aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijving en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de Le Marie Marché op Reis?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Puur Natuur Markt Wassenaar🌾

  27 oktober
  10:00 tot 17:00
  Van Hogendorpstraat, Wassenaar
  V.a. 15.00

  🌾Dorpse kwaliteitsmarkt in centrum Wassenaar🌾

  6 jaar geleden is de Puur Natuur Markt Wassenaar op de van Hogendorpstraat in Wassenaar opgezet door lokale ondernemers. In eerste instantie als een pure biologische (food) markt, later werd het begrip ruimer gedefinieerd. In 2018 zullen wij de markt operationeel draaien. De mede oprichters Nicole van Utenhove en Carolien Makovitz staan zelf nog met hun prachtige producten op de markt.

  Puur natuur, lokale producenten, mooie streekproducten, authentiek ambacht en originaliteit vormen de begrippen waarop deze kleine, maar sfeervolle kwaliteitsmarkt is gestoeld. Naast door ons geselecteerde producenten en deelnemers is er ook ruimte voor Wassenaarse ondernemers om hieraan deel te nemen. Inmiddels is de markt niet meer weg te denken uit het centrum van Wassenaar.

  Wij zoeken deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

  Natuur 🌾 Persoonlijk 🌾 Duurzaam 🌾 Authentieke Ambacht 🌾 Kwaliteit 🌾

  Locatie & Praktische informatie
  De Puur Natuur Markt Wassenaar vind plaats in de van Hogendorpstraat in het centrum van Wassenaar. Je kan er gratis parkeren. De sfeer is zeer gemoedelijk en de deelnemers krijgen een lekker kopje koffie bij aanvang. Vanaf 12u00 zal er (liefst live) muziek te horen zijn op de markt.

  Opties selecteren
 • ADO Den Haag Stadion – foodtrucks

  27 oktober 2018
  20:45 (begin wedstrijd)
  ADO Den Haag Stadion, Forepark
  V.a. 0.00

  Foodtrucks gezocht: tijdens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag

  De achterban van ADO Den Haag blijft groeien, en om hen tijdens de thuiswedstrijden te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes zijn wij op zoek naar een aantal foodtruckers! Naast de eigen achterban van de Haagse voetbalclub zijn er bij iedere wedstrijd ook supporters van de tegenpartij die graag een hapje eten tijdens de wedstrijd. De foodtrucks worden onder de eerste ring van het stadion geplaatst.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de ADO Den Haag wedstrijden?

  Voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn wij op zoek naar een 5-tal foodtruckers. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze evenementen:

  Lokaal | Ambachtelijk | Kwalitatief

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Let op:

  • Er is branchebescherming op friet en hamburgers.
  • Naast deze wedstrijd zijn er nog 6 andere wedstrijden, namelijk:

  Vrijdag 24 augustus

  Zaterdag 15 september 

  Zaterdag 6 oktober

  Zaterdag 11 november

  Zaterdag 8 december

  Zondag 23 december

  • Bij dit evenement werken wij met een tarief door middel van afdracht. De afdracht voor dit evenement is 25%. Bij bestellen van dit evenement gaat u hiermee akkoord.
  • Stroom- en watervoorzieningen zijn aanwezig en hoeven niet extra besteld te worden.
  • Betaling door bezoekers gaat via een pas die iedereen heeft. Kreativ Events levert scanapparatuur. Dit betekent geen cash.
  • Er komen alleen ADO supporters bij de foodtrucks.
  • Verkooptijden zijn 1 uur voor de wedstrijd, 1 uur na de wedstrijd en een kwartier in de rust.

   

  Locatie & Praktische informatie

  Het stadion van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion, bevindt zich in het Haagse Forepark. U kunt met de auto op locatie komen, het stadion is goed bereikbaar en ligt naast de A4. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren

November 2018

 • 🍒 Le Marie Marché

  3 & 4 november 2018
  11:00 tot 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 17.50

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een bord met de betreffende categorie. We kennen 4 categorieën, te weten:

  Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • ADO Den Haag Stadion – foodtrucks

  11 november 2018
  14:30 (begin wedstrijd)
  ADO Den Haag Stadion, Forepark
  V.a. 0.00

  Foodtrucks gezocht: tijdens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag

  De achterban van ADO Den Haag blijft groeien, en om hen tijdens de thuiswedstrijden te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes zijn wij op zoek naar een aantal foodtruckers! Naast de eigen achterban van de Haagse voetbalclub zijn er bij iedere wedstrijd ook supporters van de tegenpartij die graag een hapje eten tijdens de wedstrijd. De foodtrucks worden onder de eerste ring van het stadion geplaatst.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de ADO Den Haag wedstrijden?

  Voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn wij op zoek naar een 5-tal foodtruckers. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze evenementen:

  Lokaal | Ambachtelijk | Kwalitatief

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Let op:

  • Er is branchebescherming op friet en hamburgers.
  • Naast deze wedstrijd zijn er nog 6 andere wedstrijden, namelijk:

  Vrijdag 24 augustus

  Zaterdag 15 september 

  Zaterdag 6 oktober

  Zaterdag 27 oktober

  Zaterdag 8 december

  Zondag 23 december

  • Bij dit evenement werken wij met een tarief door middel van afdracht. De afdracht voor dit evenement is 25%. Bij bestellen van dit evenement gaat u hiermee akkoord.
  • Stroom- en watervoorzieningen zijn aanwezig en hoeven niet extra besteld te worden.
  • Betaling door bezoekers gaat via een pas die iedereen heeft. Kreativ Events levert scanapparatuur. Dit betekent geen cash.
  • Er komen alleen ADO supporters bij de foodtrucks.
  • Verkooptijden zijn 1 uur voor de wedstrijd, 1 uur na de wedstrijd en een kwartier in de rust.

   

  Locatie & Praktische informatie

  Het stadion van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion, bevindt zich in het Haagse Forepark. U kunt met de auto op locatie komen, het stadion is goed bereikbaar en ligt naast de A4. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • Fall Market

  17 & 18 november 2018
  12:00 tot 20:00 uur, zondag 12:00 tot 19:00 uur
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Fall Market, dé herfstmarkt met het ultieme cozy gevoel!

  Warme koppen thee en chocomelk, dekentjes en de regen die op de ramen tikt: dat heerlijke gevoel van de herfst komt nu naar De Pier met de Fall Market! Voor onze Fall Market zijn wij op zoek naar deelnemers die producten hebben die bijdragen aan dit ultieme herfstgevoel. Cozy dekentjes, heerlijke soorten thee, koffie, chocomelk, warme pantoffels of truien, producten met pompoenen of heerlijke herfstkruiden: we kunnen het zo gek niet bedenken! De wind zul je vast horen waaien, hoog op De Pier, dus men is op zoek naar hartverwarmende producten die hen dat geweldige cozy gevoel geven!

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Fall Market?

  Bezoekers van Fall Market houden van winkelen, warmte en herfst. Ze komen af op het concept waarin centraal staat dat de herfst gezellig en warm is, en zoeken daar bijpassende producten voor. Een dagje uit voor ieder lid van het gezin. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Herfstgerelateerd | Warm & gezellig

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  LET OP! Er kunnen geen overdekte tenten op De Pier staan.

  Locatie & Praktische informatie

  De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten presenteren aan een veelzijdig publiek. Gelegen boven de zee biedt deze unieke locatie met een industrieel decor een prachtig uitzicht voor zowel de lokale bezoekers als de graag geziene toeristen. Dit authentieke stukje Scheveningen is de perfecte locatie voor jong en oud voor een geslaagd dagje uit. De markt vindt plaats binnen de Pier en is hiermee volledig overdekt. Naast hun attracties en kleine winkels biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers kunnen shoppen en genieten.

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement. Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

  Opties selecteren

December 2018

 • 🍒 Le Marie Marché

  1 & 2 december 2018
  11:00 tot 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 17.50

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een bord met de betreffende categorie. We kennen 4 categorieën, te weten:

  Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • ADO Den Haag Stadion – foodtrucks

  8 december 2018
  20.45 (begin wedstrijd)
  ADO Den Haag Stadion, Forepark
  V.a. 0.00

  Foodtrucks gezocht: tijdens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag

  De achterban van ADO Den Haag blijft groeien, en om hen tijdens de thuiswedstrijden te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes zijn wij op zoek naar een aantal foodtruckers! Naast de eigen achterban van de Haagse voetbalclub zijn er bij iedere wedstrijd ook supporters van de tegenpartij die graag een hapje eten tijdens de wedstrijd. De foodtrucks worden onder de eerste ring van het stadion geplaatst.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de ADO Den Haag wedstrijden?

  Voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn wij op zoek naar een 5-tal foodtruckers. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze evenementen:

  Lokaal | Ambachtelijk | Kwalitatief

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Let op:

  • Er is branchebescherming op friet en hamburgers.
  • Naast deze wedstrijd zijn er nog 6 andere wedstrijden, namelijk:

  Vrijdag 24 augustus

  Zaterdag 15 september 

  Zaterdag 6 oktober

  Zaterdag 27 oktober

  Zondag 23 december

  • Bij dit evenement werken wij met een tarief door middel van afdracht. De afdracht voor dit evenement is 25%. Bij bestellen van dit evenement gaat u hiermee akkoord.
  • Stroom- en watervoorzieningen zijn aanwezig en hoeven niet extra besteld te worden.
  • Betaling door bezoekers gaat via een pas die iedereen heeft. Kreativ Events levert scanapparatuur. Dit betekent geen cash.
  • Er komen alleen ADO supporters bij de foodtrucks.
  • Verkooptijden zijn 1 uur voor de wedstrijd, 1 uur na de wedstrijd en een kwartier in de rust.

   

  Locatie & Praktische informatie

  Het stadion van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion, bevindt zich in het Haagse Forepark. U kunt met de auto op locatie komen, het stadion is goed bereikbaar en ligt naast de A4. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • Kerstmarkt Reinkenstraat

  9 december 2018
  12:00-18:00
  Reinkenstraat, Den Haag
  V.a. 20.00

  Kerst in de Reinkenstraat

  De prachtige Reinkstraat als toneel voor een van de eerste kerstmarkten van het jaar geeft meteen een feestelijk gevoel. Gelegen tussen het Scheveningse strand en het centrum van Den Haag en rijk aan authentieke herenhuizen en mooie bomen is de Reinkenstraat de ideale plek voor het doen van kerstinkopen. De kwalitatieve winkels en de actieve winkeliersvereniging die voor veel vertier zorgt trekken al veel bezoekers naar de winkelstraat. Aangevuld met een kerstmarkt is dit een heus dagje uit voor de bewoners en bezoekers van deze straat.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor kerstmarkt in de Reinkenstraat?

  Bezoekers van de Reinkenstraat houden van kwalitatief shoppen, creëren en vermaak voor jong en oud. Ze komen af op de evenementen die in de Reinkenstraat georganiseerd worden vanwege de kwaliteit van het aanbod, het vermaak dat voor het hele gezin wordt verzorgd. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Workshops | Ambachtelijk | Kerstgerelateerde producten

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Locatie & Praktische informatie

  De Reinkenstraat is goed bereikbaar voor auto’s, iedereen kan naar hun stand of standplaats rijden vóór aanvang van het evenement. Hierna kunnen de auto’s in de wijk geparkeerd worden en mogen deze na afloop van het evenement weer gehaald worden om in te laden. De straat is tevens met openbaar vervoer goed bereikbaar. Om elkaar de ruimte te geven voor het laden en lossen en door de straat te kunnen rijden is het wenselijk dat de na het uitladen de auto gelijk weggezet wordt.

  Meer praktische informatie volgt in het draaiboek dat in de voor het evenement naar de deelnemers wordt opgestuurd.

  Opties selecteren
 • 🎅 Drijvende Kerstmarkt Leiden – RESERVEREN VANAF NU MOGELIJK!

  14 t/m 26 december
  Wordt nog bekend gemaakt
  De Nieuwe Rijn, Leiden

  Reserveren voor Kerstmarkt Leiden 2018 is mogelijk!

  Stuur een e-mail naar info@kreativevents.nl om uw plek te reserveren voor 2018

  Kerstmarkt_Leiden

  (De reservering is nog géén garantie voor deelname)

   Drijvende Kerstmarkt Leiden 2018

  Dit drijvende kerstspektakel werd in 2016 door Verkeersbureaus en kerstmarkten.nl uitgeroepen tot beste kerstmarkt van Europa! Dit jaar keert de Drijvende kerstmarkt voor de achtste achtereenvolgende keer terug in De Nieuwe Rijn in Leiden. Deze kerstmarkt is een onderdeel van de grote Winter Wonder Weken van Leiden. Een reeks van winterevenementen in de Leidse binnenstad bestaande uit onder andere  lichtjesparade, de ijsbaan, de nostalgisch kermis en natuurlijk de kerstmarkt.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Drijvende Kerstmarkt?

  De bezoekers van de Kerstmarkt Leiden houden van shoppen, en uiteraard van kerst. Daarom verzoeken wij u ook rekening te houden met dit thema en uw chalet/Foodtruck aan te kleding naar het thema kerst. Voor dit evenement gelden strenge selectiecriteria voor de deelnemers die op de kerstmarkt komen te staan . Er wordt geselecteerd op

  Kwaliteit | Zowel kerst gerelateerde producten als andere producten

   

  Uw plek reserveren voor de drijvende Kerstmarkt Leiden 2018? Stuur een e-mail naar info@Kreativevents.nl met daarin uw gegevens en product voor deelname aan Kerstmarkt Leiden 

   

  Kreativ Events Nederland verzorgt dit evenement in opdracht van Centrummanagement Leiden, de initiatiefnemer van Kerstmarkt Leiden.

  Opties selecteren
 • 🎅 KERST Puur Natuur MARKT Wassenaar🌾

  15 & 16 december
  10:00 tot 17:00
  Van Hogendorpstraat, Wassenaar
  V.a. 15.00

  🌾Dorpse kwaliteitsmarkt in centrum Wassenaar🌾

  6 jaar geleden is de Puur Natuur Markt Wassenaar op de van Hogendorpstraat in Wassenaar opgezet door lokale ondernemers. In eerste instantie als een pure biologische (food) markt, later werd het begrip ruimer gedefinieerd. In 2018 zullen wij de markt operationeel draaien. De mede oprichters Nicole van Utenhove en Carolien Makovitz staan zelf nog met hun prachtige producten op de markt.

  Puur natuur, lokale producenten, mooie streekproducten, authentiek ambacht en originaliteit vormen de begrippen waarop deze kleine, maar sfeervolle kwaliteitsmarkt is gestoeld. Naast door ons geselecteerde producenten en deelnemers is er ook ruimte voor Wassenaarse ondernemers om hieraan deel te nemen. Inmiddels is de markt niet meer weg te denken uit het centrum van Wassenaar.

  Wij zoeken deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

  Natuur 🌾 Persoonlijk 🌾 Duurzaam 🌾 Authentieke Ambacht 🌾 Kwaliteit 🌾

  KERST EDITIE
  Op zaterdag 15 & zondag 16 december staat de van Hogendorpstraat in het teken van kerstinkopen en dat bijzondere kerstkadootje vinden. Er zijn in het gehele dorp veel winterse en kerstactiviteiten.

  Door de straat klinken kerstliedjes, plezier voor jong en oud. De kramen zijn mooi aangekleed. Het hele dorp en ver daarbuiten komt gezellig langs. Houd je niet van de grote massale kerstmarkten, dan zit je bij de Puur Natuur Markt goed. Dorps, knus en een groot scala aan bijzonder kadootjes.

  Locatie & Praktische informatie
  De Puur Natuur Markt Wassenaar vind plaats in de van Hogendorpstraat in het centrum van Wassenaar. Je kan er gratis parkeren. De sfeer is zeer gemoedelijk en de deelnemers krijgen een lekker kopje koffie bij aanvang. Vanaf 12u00 zal er (liefst live) muziek te horen zijn op de markt.

  Opties selecteren
 • Fête de Noël

  20, 21, 22 & 23 december 2018
  12:00 tot 20:00 uur, zondag 12:00 tot 18:00 uur
  Hooglandse Kerkgracht, Leiden
  V.a. 15.00

  Fête de Noël: hét authentieke en bourgondische kerstgevoel!

  Wanneer je Fête de Noël op komt wandelen komen geuren van haardvuurtjes, gemengd met aroma’s van heerlijk eten en dranken als glühwein je tegemoet! Het prachtige licht van de haardvuren, fakkels en lampionnen in combinatie met het geluid van kerst-chansons en ingetogen Franse, licht klassieke muziek zorgen voor een geweldige sfeer. Een bourgondisch kerstgevoel, waar heerlijk eten en mooie producten centraal staan. Bezoekers komen op Fête de Noël winkelen voor unieke, authentieke kerstcadeaus en hiervoor zoeken wij deelnemers met handgemaakte producten.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Fête de Noël?

  Bezoekers van Fête de Noël houden van winkelen, gezelligheid en mooie handgemaakte producten. Zij komen het concept bewonderen waarbij goed eten, een gezellig gevoel en een ruime keuze uit handgemaakte & kwaliteit producten centraal staat. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Kerstproducten | Authentiek | Bourgondisch

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Foodtrucks

  Naast dat bezoekers komen winkelen voor de leuke producten, willen wij hen graag ook de heerlijkste hapjes en drankjes aanbieden. Daarom zijn wij op zoek naar deelnemers die producten verkopen zoals oesters, kaasfondue, boeuf bourguignon, crêpes suzette, plateaus met charcuterie en fromages en typische warme worsten. Tijdens Fête de Noël is plek voor zo’n 5 foodtrucks.

  Reserveren voor Fête de Noël?

  Wilt u een plek reserveren voor Fête de Noël? Stuur dan een e-mail naar info@kreativevents.nl. Vermeld daarin uw naam, bedrijfsnaam, of u een kraam of grondplek wil of met een foodtruck komt. Vermeld ook of u 1 of 4 dagen op Fête de Noël wilt komen staan. Mocht u een website of Facebookpagina hebben ontvangen wij die ook graag.

  1 dag, kraam: 80 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

  4 dagen, kraam: 250 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

  1 dag, foodtruck: 150 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

  4 dagen, foodtruck: 400 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

  1 dag, grondplek: 20 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

  4 dagen, grondplek: 80 euro (x het aantal dagen dat u komt staan)

   

  Locatie & Praktische informatie

  De Leidense Hooglandse Kerkgracht is gelegen midden in het centrum van Leiden, met aan het begin van de straat de Hooglandse Kerk. Een drukbezochte plek, door de heerlijke sfeer die het Leidse centrum ’s winters heeft! Meer praktische informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • ADO Den Haag Stadion – foodtrucks

  23 december 2018
  14:30 (begin wedstrijd)
  ADO Den Haag Stadion, Forepark
  V.a. 0.00

  Foodtrucks gezocht: tijdens de thuiswedstrijden van ADO Den Haag

  De achterban van ADO Den Haag blijft groeien, en om hen tijdens de thuiswedstrijden te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes zijn wij op zoek naar een aantal foodtruckers! Naast de eigen achterban van de Haagse voetbalclub zijn er bij iedere wedstrijd ook supporters van de tegenpartij die graag een hapje eten tijdens de wedstrijd. De foodtrucks worden onder de eerste ring van het stadion geplaatst.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de ADO Den Haag wedstrijden?

  Voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag zijn wij op zoek naar een 5-tal foodtruckers. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze evenementen:

  Lokaal | Ambachtelijk | Kwalitatief

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Let op:

  • Er is branchebescherming op friet en hamburgers.
  • Naast deze wedstrijd zijn er nog 6 andere wedstrijden, namelijk:

  Vrijdag 24 augustus

  Zaterdag 15 september 

  Zaterdag 6 oktober

  Zaterdag 27 oktober

  Zaterdag 8 december

  • Bij dit evenement werken wij met een tarief door middel van afdracht. De afdracht voor dit evenement is 25%. Bij bestellen van dit evenement gaat u hiermee akkoord.
  • Stroom- en watervoorzieningen zijn aanwezig en hoeven niet extra besteld te worden.
  • Betaling door bezoekers gaat via een pas die iedereen heeft. Kreativ Events levert scanapparatuur. Dit betekent geen cash.
  • Er komen alleen ADO supporters bij de foodtrucks.
  • Verkooptijden zijn 1 uur voor de wedstrijd, 1 uur na de wedstrijd en een kwartier in de rust.

   

  Locatie & Praktische informatie

  Het stadion van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion, bevindt zich in het Haagse Forepark. U kunt met de auto op locatie komen, het stadion is goed bereikbaar en ligt naast de A4. Meer informatie, evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • Kreativ Events Oudejaarsmarkt

  29 & 30 december 2018
  12:00 - 19:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Oudejaarsmarkt, de laatste markt van het jaar!

  Wat is er mooier dan het jaar afsluiten op de prachtige Pier, uitkijkend over zee en strand, met een warme chocomel en een heerlijke broodje pulled pork? Juist, erbij kunnen shoppen! Deze markt tussen Kerst en Oud & Nieuw in geeft een extra reden om gebruik te maken van de vakantieperiode en erop uit te gaan. Op Scheveningen is er genoeg te zien en te doen, zoals de schaatsbaan op het Kurhausplein en het gebouwd zien worden van de enorme vreugdevuren die er elke keer naar streven een Guinness Book of Records record neer te zetten. Midden in de kerstvakantie is deze markt afgelopen jaar succesvol gebleken en is daarmee een traditie ontstaan.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Oudejaarsmarkt?

  De bezoekers van de Oudejaarsmarkt hebben tijd te besteden tussen Kerst en Oud & Nieuw en gaan er graag nog even op uit om het oude jaar goed af te sluiten. Ze willen genieten, vermaakt worden en shoppen. Wij selecteren voor deze markt deelnemers in volgende categorieën:

  Kwalitatief | Handgemaakt | Creatief | Uniek

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  LET OP! Er kunnen geen overdekte tenten staan.

  Locatie & Praktische informatie

  De locatie van de pier ligt direct boven het water, samen met de uitstraling maakt dit een unieke plek voor een markt. Door deze factoren trekt de locatie niet alleen lokale bezoekers maar ook veel toeristen. Tijdens de wintermaanden is de markt volledig overdekt, en begint direct bij de ingang van de Pier. Daarnaast zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden waar bezoekers kunnen nagenieten.

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.  Spullen kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

  Opties selecteren