Januari 2017


Februari 2017


Maart 2017


April 2017


Mei 2017


Juni 2017


Juli 2017


Augustus 2017


September 2017


Oktober 2017

 • Bouck’s Festival

  21 oktober 2017
  16:00 tot 22:00
  Boekhorststraat, Den Haag
  V.a. 15.00

  Concept

  Op 21 oktober is het weer zover! Na het grote succes van vorig jaar keert Bouck’s Festival terug in de Boekhorststraat. Dit gratis instore muziekfestival wordt georganiseerd door Winkeliersvereniging Boekhorststraat LEEFT, Hummingbird Music en Kreativ Events Nederland. Op 15 locaties in de Boekhorststraat kunnen mensen genieten van muziek op bijzondere concertlocaties. Nieuw dit jaar is de buitenlocatie in de Boekhorststraat. Hier zullen verschillende muziekgerelateerde producten te vinden zijn, een hapje én een drankje!

  Markt omschrijving

  De Boekhorststraat is een oude straat met een rijk verleden. Er begint hier steeds meer te beleven en dat willen we graag laten zien. Daarom kwam de Boekhorststraat met Bouck’s Festival. Een in-store muziekfestival op een unieke locatie waardoor Hagenaars en Hagenezen deze roemruchte straat op een gezellige manier kunnen herontdekken. Na het grote succes van de eerste editie in 2016, komt het Bouck’s Festival terug in 2017!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt selectie criteria voor de ondernemers die op het evenement komen staan. Er wordt geselecteerd op:

  Kwalitatief | Passie | muziekgerelateerd |

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de International Market?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • honden_aan_zee

  🐶 Honden aan zee

  22 oktober 2017
  11:00 tot 18:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 200.00

  Concept

  Een evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen. Na het grote succes van vorig jaar is het 22 oktober weer tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee!

  Zie hier beeldmateriaal van de 1e editie 

  Evenement omschrijving

  Het evenement staat in het teken van alles wat met onze viervoeters te maken heeft en vindt plaats op zowel het strand als de boulevard voor Het Kurhaus in Scheveningen. Tijdens Honden aan Zee staat de hond centraal. Er zullen diverse workshops, demonstraties en activiteiten zijn voor de baasjes en de honden. Honden aan Zee wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen. Vorig jaar kreeg Honden aan Zee veel aandacht in de media bij onder andere het AD, De Telegraaf, Radio & TV West, Den Haag FM, NK Dock Diving, Zoetermeer Nieuws, Vrij, Buitengewoon Scheveningen en meer.  Klik hier voor de officiële website en Facebook pagina

  Inschrijven & Criteria

  Er geld een select criteria voor de ondernemers die op Honden aan Zee komen staan. Het product moet aansluiten op onze meeste bezoekers van de dag; de Honden. Kwaliteit zal ook op dit evenement voorop staan.

  Voor meer informatie en of vragen: neem direct contact op

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Halloween Market

  28 oktober 2017
  12:00-20:00
  Keizerstraat, Den Haag
  V.a. 15.00

  Concept

  De Keizerstraat in Scheveningen is met behoorlijke regelmaat het toneel van succes- en sfeervolle evenementen met kramen. Een winkelstraat met enthousiaste winkeliers, sprekende horecagelegenheden en pittoreske huisjes en vaste en spontane bezoekers, dat is hoe de Keizerstraat het beste omschreven kan worden.

  Markt omschrijving

  Halloween is een jaarlijks terugkerend evenement dat steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en om deze reden ook een steeds grotere aantrekkingskracht heeft als er op deze dag evenementen met bijpassend thema georganiseerd worden. Sinds een aantal jaar is de Keizerstraat hét toneel voor een uitbundig en feestelijk samenzijn op Halloween en deze traditie zal zeer zeker voortgezet worden. Vorig jaar bruiste de straat van honderden verklede kinderen, heerlijke versnaperingen en de nodige (live) muziek waardoor het één groot feest was. Naast alle horeca gelegenheden die erg uitpakken en de standhouders die er staan zijn er ook veel kinderactiviteiten. Denk aan een angstaanjagend spookhuis, spooky-spelletjes en meer!
  Een waar succes dus!

  De Keizerstraat is helaas niet rekbaar en kan daarom plaats bieden aan een beperkt aantal deelnemers. Kortom, wees er op tijd bij!

  Inschrijving en criteria

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug. Alle standhouders worden gevraagd écht mee te doen met het Halloween Thema!

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de Halloween Market?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Loosduinen Markt oktober

  29 oktober 2017
  12:00 tot 17:00
  Centrum Loosduinen
  V.a. 10.00

  Concept

  In het centrum van Loosduinen wordt dit jaar een uniek marktconcept neergezet! Op de nieuwe markt in Loosduinen krijgen buurtbewoners namelijk de kans om zelf een marktkraam te runnen door er één te delen met een ander. De markt wordt als het ware gerund door buurtbewoners, wat betekent dat heel Loosduinen op de markt afkomt! Naast de buurtbewoners zijn ook winkeliers van de partij en zijn externe partijen zéér welkom!

  Maandelijks zal deze markt aan het eind van de maand terugkeren in het gezellige centrum van Loosduinen.

  Markt omschrijving

  Deze markt vindt plaats in het oude stukje Den Haag, Loosduinen. Het kleine ‘stadje’ wat hier gecreëerd is biedt verschillende winkels op een plein en gezellige straten er omheen. Al jaren vinden hier verschillende grote evenementen plaats, zoals het ‘Geluid van Loosduinen’.

  Inschrijven & Criteria

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische Informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de markt in Loosduinen? Meld je dan aan via onderstaand menu

  Opties selecteren

November 2017

 • 🍒 Le Marie Marché: weer thuis op ’t Plein

  4 & 5 november 2017
  11:00 - 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 15.00

  Concept
  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantie gevoel’ op zoals je deze kent op de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt ineens een feestje! Maar ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Markt omschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een bord met de betreffende categorie. We kennen 4 categorieën, te weten:

  Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn er aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:
  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

   

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

   

   

   

   

   

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🍻 Scheveningen Bier Festival

  4 & 5 november
  wordt nog bekend gemaakt
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 100.00

  Concept

  Het brouwen van bier zit al eeuwen in de Nederlandse genen. Afgelopen jaren is het niet alleen bij de grote brouwerijen gebleven, ook kleinere brouwerijen grepen hun kans en ontwikkelden hun eigen bieren. En met groot succes! Het Scheveningen Bier Festival is dé kans voor alle bierbrouwerijen om hun bieren tentoon te stellen aan het grote publiek!

  Markt omschrijving

  Het Scheveningen Bier Festival vindt plaats op De Pier, de perfecte locatie om te genieten van een heerlijk biertje en een hapje erbij! De Pier is niet alleen in trek bij de Hagenaar of Hagenees maar ook grote aantallen toeristen komen een bezoekje aan deze plek brengen. Op 4 & 5 november komen zij allemaal genieten van bieren die lokaal zijn gebrouwen op een eigenwijze manier, met een bijzonder verhaal. Naast dat er veel geproefd kan worden, zal food and beer paring een centraal thema zijn. Welk biertje smaakt bij welk gerecht of hapje? Kom langs voor de heerlijk ongedwongen sfeer waar er tijd is voor echte genieters en bepaal zelf welk craft beer het lekkerst is!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die deelnemen aan het evenement. Er wordt geselecteerd op:

  Craftbier | Foodpairing met bier | bijpassende – bier-  producten 

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.
  Spullen kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

  Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan het Scheveningen Bier Festival? Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🍴 What the Fork?!? Foodtruck Festival

  18 & 19 November 2017
  12:00-22:00 | 12:00-20:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 175.00

  Concept

  Dat de zomer voorbij is betekent niet dat What The Fork?!? ook over is, wij gaan gewoon door! Voor de laatste keer in dit jaar keren we weer terug naar De Pier, waar het succes van What The Fork?!? begon. Ook dit keer zijn de foodtruck, foodfietsen en vaste venues weer te vinden op De Pier, vol met ambachtelijk bereide producten! We maken er weer een culinair, sfeervol en gezellig festival van, als afsluiter van het What The Fork?!?-seizoen.

  Naast het 15-20 tal ondernemers die het bezoek van de meest mooie, leuke en unieke gerechten of dranken voorzien, heeft What The Fork?!? het gehele weekend ook muziekprogrammering: DJ’s en live muziek waar de trucks zelfs nog van gaan swingen! Ook voor de kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd.

  Markt omschrijving

  18 & 19 november wordt De Pier in Scheveningen omgetoverd tot een waar Food Walhalla met What The Fork?!? indoor foodtruck festival. De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten zien aan een veelzijdig publiek. Naast de Hagenaar of Hagenees trekt De Pier namelijk grote aantallen toeristen naar dit mooie stukje Scheveningen. Bezoekers laten hun zintuigen verassen door het brede assortiment dat te vinden is op dit festival.

  Alle redenen om deel te nemen:
  – Een regulier weekend trekt zo’n 20.000 bezoekers op de Pier
  – Enige foodtruck festival in Nederland boven de zee
  – Een vol muziek programma
  – De gouden combinatie van een foodtruck festival en een markt

  Inschrijven en criteria

  Voor dit evenement geldt selectie criteria:

  Kleine foodtrucks| foodfietsen & bakfietsen met andere producten dan: hamburgers, friet, gefrituurde vis, pulled pork, braadworst of pannenkoeken

  LET OP!

  Omdat het foodtruck festival binnen plaatsvindt, zijn er strikte afmetingseisen voor de foodtruck. Een foodtruck kan MAXIMAAL 225 cm breed zijn en MAXIMAAL 310 cm hoog. Wanneer wij u geen plek kunnen bieden door verkeerd doorgegeven afmetingen wordt uw stageld niet geretourneerd. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen via: 070-4500577.

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

   What The Fork?!? is uniek in de combinatie van foodtrucks én een Handmade & Delicatessen markt. Heb jij een heerlijke delicatesse of mooie, unieke lifestyle / handgemaakte producten? Schrijf je dan in voor de What The Fork?!? Handmade & Delicatessen markt in onze agenda of klik hier.

  Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan What The Fork?!?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • What the Fork?!? Handmade & Delicatessen markt

  18 & 19 November 2017
  12:00-19:00 | 12:00-18:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Concept

  Dat de zomer voorbij is betekent niet dat What The Fork?!? ook over is, wij gaan gewoon door! Voor de laatste keer in dit jaar keren we weer terug naar De Pier, waar het succes van What The Fork?!? begon. Ook dit keer zijn de foodtruck, foodfietsen en vaste venues weer te vinden op De Pier, samen met de Handmade & Delicatessen markt!

  Naast het 15-20 tal foodtruck ondernemers en 15-20 markt deelnemers die het bezoek van de meest mooie, leuke, unieke gerechten en producten voorzien, heeft What The Fork?!? het gehele weekend ook muziekprogrammering: DJ’s en live muziek waar de trucks zelfs nog van gaan swingen! Ook voor de kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd.

  Markt omschrijving

  18 & 19 november wordt De Pier in Scheveningen omgetoverd tot een waar Food Walhalla met What The Fork?!? indoor foodtruck festival & Homemade & Delicatessen markt. De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten zien aan een veelzijdig publiek. Naast de Hagenaar of Hagenees trekt De Pier namelijk grote aantallen toeristen naar dit mooie stukje Scheveningen. Bezoekers laten hun zintuigen verassen door het brede assortiment dat te vinden is op dit festival.

  Alle redenen om deel te nemen:
  – Een regulier weekend trekt zo’n 20.000 bezoekers op de Pier
  – Enige foodtruck festival in Nederland boven de zee
  – Een vol muziek programma
  – De gouden combinatie van een foodtruck festival en een markt

  Inschrijven en criteria

  Voor dit evenement geldt selectie criteria:

  Handmade | Delicatessen | Food/ keuken  gerelateerd

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan What The Fork?!? Handmade & Delicatessen markt?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren

December 2017

 • 🍒 Le Marie Marché: Kersteditie

  2 & 3 december 2017
  11:00 - 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 15.00

  Concept
  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantie gevoel’ op zoals je deze kent op de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt ineens een feestje! Maar ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Markt omschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Deelnemers van de markt worden ingedeeld in een categorie. Bij elke kraam hangt een bord met de betreffende categorie. We kennen 4 categorieën, te weten:

  Kruid*Zilt | Hebben*Houden | Zoet*Sappig | Land*Zee

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn er aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:
  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

   

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

   

   

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Handmade Market

  2 & 3 december 2017
  12:00 tot 19:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Concept

  Een uniek, eigen en handgemaakt product aanbieden, met een mooi verhaal en een goede kwaliteit. Elk product is gemaakt met veel passie, toewijding en liefde. Daar staat de Handmade Market voor.  Op deze manier willen wij de unieke producten bij elkaar brengen. De Haagse bezoeker en toerist is op zoek naar een verhaal bij een product en dat zorgt voor deze succesvolle combinatie.

  Markt omschrijving

  De Handmade market vindt plaats op de unieke winkellocatie boven zee: De Pier van Scheveningen. De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten zien aan een veelzijdig publiek. Naast de Hagenaar of Hagenees trekt De Pier namelijk grote aantallen toeristen naar dit mooie stukje Scheveningen. Bezoekers laten hun zintuigen verassen door het brede assortiment dat te vinden is op deze markt. De markt is tijdens de wintermaanden volledig overdekt en begint direct aan de ingang. Naast zijn unieke locatie en volledig overdekt winkelgebied biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers, ook bij minder goed weer, onbezorgd kunnen shoppen en genieten. De Handmade market wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die deelnemen aan de markt. Er wordt geselecteerd op:

  Handgemaakt | uniek | kwalitatief | passie | 

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.
  Spullen kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 27/4 beveiliging.

  Let op: vanaf dit jaar plaatsen wij alleen nog marktkramen van 3 bij 3 meter.

   

  Wil je graag deelnemen aan de Handmade Market? Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🍷 Grape-a-Licious Wijnfestival

  9 & 10 december 2017
  za 12:00-20:00 - zon 12:00-18:00
  De Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Concept

  Grape-a-Licious is hét festival waar wijnliefhebbers hun ogen uit kunnen kijken en tong laten smelten door het brede assortiment aan fantastische wijnen. En natuurlijk staan deze wijnen er niet alleen voor de sier! Verschillende druifsoorten uit meerdere landen zijn te vinden in verschillende categorieën, elk land heeft namelijk zijn/haar eigen plek op dit wijnfeest!

  Markt omschrijving

  14 druifsoorten uit 7 verschillende landen zorgen ervoor dat De Pier op 9 & 10 december omgetoverd wordt tot een ware Heaven on Earth voor wijnliefhebbers! De bijzondere locatie van Grape-a-Licious maakt dit wijnfestival uniek in zijn soort. De Pier is, hoog boven zee, de uitgelezen locatie voor een wijnfestival als deze. Om dit wijn-event te completeren zijn wij op zoek naar diverse delicatessen zoals gedroogde worsten, Franse kazen, vijgen, kaasplankjes en andere lekkernijen voor bij de wijn. Bezoekers laten hun smaakpapillen verrassen met het diverse assortiment wijnen en delicatessen. Het Grape-a-Licious Wijnfestival wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen.

  Inschrijven en criteria

  Naast de wijn standhouders zijn wij op zoek naar deelnemers die deze kunnen complementeren. Enkele voorbeelden:

  Delicatessen | Gedroogde worst | Kazen | Brood | Tapas | Kaasplankjes | Kleine salades

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische Informatie

  Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.
  Spullen kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 27/4 beveiliging.

  Let op: vanaf dit jaar plaatsen wij alleen nog marktkramen van 3 bij 3 meter.

  Wil je graag deelnemen aan het Grape-a-Licious Wijnfestival? Meld je dan aan via onderstaand menu

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Kerstmarkt Reinkenstraat

  10 december 2017
  12:00-18:00
  Reinkenstraat, Den Haag
  V.a. 20.00

  Concept

  Een kerstmarkt ten top in de Reinkenstraat! Al jaren is de Reinkenstraat ontzettend populair om onder andere hun kerstmarkt. Een drukbezocht kerst evenement waar de kerstsfeer volop te voelen is en men zich kan voorbereiden op de feestdagen! En jij kan onderdeel zijn van deze sfeervolle kerstmarkt!

  Markt omschrijving

  Op deze kerstmarkt is alles ‘kerst’! Een kerstman die gezellig met iedereen op de foto gaat, een kerstkoor die de mooiste kerstliedjes zingt en een levende kerststal zijn slechts een greep uit alle kerstactiviteiten die de Reinkenstraat op deze kerstmarkt te bieden heeft! Bezoekers genieten van de heerlijke kerstsfeer op deze markt, die door prachtige lichtjes door de hele straat op-en-top is! Voor deze kerstmarkt zijn we op zoek naar kwaliteitsproducten, zowel kerst/winter-gerelateerd als andere categorieën.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de kerstmarkt komen te staan zijn.  Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Zowel kerst gerelateerde producten als andere producten 

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de Kerstmarkt in de Reinkenstraat?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • Lichtjes op de Sloot

  12 december 2017
  16:00 tot 21:00
  Centrum Delft
  V.a. 12.50

  Concept

  Lichtjesavond in Delft, wie kent het niet? De gezelligste lichtjes in de mooie straatjes van het historische centrum van Delft. Sinds 1998 komen jaarlijks tienduizenden mensen bij elkaar om te vieren dat de lichtjes van de Delftse kerstboom worden ontstoken.

  Markt omschrijving

  Na het succes van vorig jaar komt Lichtjes op de Sloot dit jaar terug! Dit jaar wordt het programma wegens groot succes van Lichtjes op de Sloot uitgebreid. Aan de pittoreske kade van Buitenwatersloot zullen diverse kramen geplaatst worden om niet meer weg te willen. De Binnenwatersloot ligt om de hoek van het station in een van de mooiste wijken die Delft rijk is met leuke winkels en een prachtige gracht.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan. Er wordt geselecteerd op:.

  Handmade | Uniek | Lokaal | Creatief | Delicatesse | Winter | Foodtrucks

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding en uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan Lichtjes op de sloot? Meld je dan aan via onderstaand menu.

   

   

   

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🎅 Drijvende Kerstmarkt Leiden

  15 t/m 27 december 2017
  alle dagen 12:00 tot 21:00 met uitzonderingen: vrijdag 15 december, kerstavond, 1e, 2e & 3e kerstdag
  de Nieuwe Rijn, Leiden
  V.a. 660.00

  Concept

  Yes, hij is er weer! De drijvende Kerstmarkt Leiden. Vorig jaar is dit kerstspektakel namens  Kerstmarkten.nl en Verkeersbureaus uitgeroepen tot de beste kerstmarkt van Europa. Dit jaar keert de drijvende Kerstmarkt voor het zevende opeenvolgende jaar terug naar het water van de Nieuwe Rijn. Met deze prachtige award in handen gaan we er in 2017 natuurlijk weer een gigantisch succes van maken, waar jij bij kunt zijn!

  Markt omschrijving

  De beste kerstmarkt van Europa, wát een titel! De drijvende Kerstmarkt Leiden won de  Kerstmarkt Award 2016. ELLE eten was onder de indruk van het drijvende spektakel, zij plaatsten de markt in ‘de leukste kerstmarkten van 2016’ en Libelle raadde de Leidse kerstmarkt aan voor een heerlijke dag shoppen of een fantastisch weekend uitje. Ook het bekende televisie programma ‘Koffietijd’ van RTL4 nam een kijkje op onze mooie kerstmarkt, waar wij veel positieve reacties van hebben mogen ontvangen.

  Na 150.000 bezoekers in 2016 belooft het ook dit jaar weer een groot succes te worden. Natuurlijk gaan we er dit jaar weer alles aan doen om een geweldig winterdorp neer te zetten in het historische centrum van Leiden met maar liefst 75 houten chalets en 16 grondplaatsen.
  De kerstmarkt wordt dit jaar weer opgebouwd als een sfeervol winterdorp waar publiek kan shoppen voor de mooiste kerstcadeaus, de heerlijkste glühwein kan drinken en kan genieten van het live-entertainment op het artiestenpodium. Muziek is natuurlijk niet te missen tijdens de feestdagen en daarom zal er weer een volledige programmering zijn met singer/songwriters, kerstkoren en meer! Aan de kerstmarkt grenst de eveneens zó populaire drijvende ijsbaan, waardoor een combinatiebezoek heel makkelijk te realiseren is. De ouders op de kerstmarkt aan het shoppen, de kinderen aan het schaatsen. Als onderdeel van de drijvende kerstmarkt, is ook de kerstmarkthaven weer van de partij, waar men kan instappen voor een gezellige glühwein-rondvaart.


  Communicatie

  De drijvende Kerstmarkt Leiden wordt breed gecommuniceerd, zowel online als offline.  De drijvende kerstmarkt maakt onderdeel uit van  de grote Winter Wonder Weken; een reeks van winterevenementen in de Leidse binnenstad bestaande uit de Lichtjesparade, het huis van Sinterklaas, de ijsbaan, de nostalgische kermis en natuurlijk de kerstmarkt.

  Via Social Media wordt er veel aandacht aan besteed. Zie hier de Facebook Pagina van de drijvende Kerstmarkt Leiden.

  Inschrijven en criteria

  Voor zowel  horeca als retail, geldt een deelname van minimaal één periode. De volgende horecaproducten zijn al aangemeld: Gluhwein, Friet, Bier, Kaasfondue, Hamburgers, Chorizo’s, stroopwafels, Flammkuchen, Crepes, Churros

  Er gelden selectie criteria voor de ondernemers die op de kerstmarkt komen te staan zijn.  Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Zowel kerst gerelateerde producten als andere producten

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Klik hier voor de brochures met uitgebreide informatie over Horeca & Retail

  Praktische informatie

  Dit jaar zal de kerstmarkt 12 dagen open zijn voor publiek: van 15 december 2017 tot en met 27 december 2017. Op verzoek van de bezoekers en standhouders zelf, is de kerstmarkt dit jaar ook geopend tijdens 2e kerstdag en de eerste dagen van de kerstvakantie. Dit biedt kansen voor bezoekers vanuit heel Nederland om onze kerstmarkt te bezoeken. Om dit te realiseren werken wij samen met enkele touroperators. Chalethouders krijgen de keuze of zij de gehele periode willen deelnemen of één van de twee periodes. Het wisselen van chalet houders heeft als bijkomend voordeel, dat bezoekers nog een keertje terugkomen om te zien wat nieuw is.

  Ben je ook aanwezig op de drijvende Kerstmarkt Leiden?

  Reserveer via onderstaand menu. U ontvangt van ons een officieel inschrijvingsformulier als uw reservering is goedgekeurd. Telefonisch reserveren? Wij zijn bereikbaar op 070-4500577

  Na het inschrijven (reserveren) voor de drijvende Kerstmarkt ontvangt u een officieel inschrijfformulier mocht de deelname akkoord zijn.

  Kreativ Events Nederland verzorgt dit evenement in opdracht van Centrummanagement Leiden, de initiatiefnemer van de Kerstmarkt Leiden.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Kerstmarkt Leidsche Rijn

  16 & 17 december
  12:00-20:00 (horeca tot 22:00) 12:00-17:00 (horeca tot 18:00)
  Centrum Vleuterweide
  V.a. 70.00

  Concept

  Kerstmarkt Leidsche Rijn wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Voor de derde keer vindt het evenement in Centrum Vleuterweide plaats. De organisatie heeft er net als vorig jaar voor gekozen om de markt te centreren rondom de drie verschillende pleinen. Op deze plattegrond kunt u zien hoe de Kerstmarkt er dit jaar uit komt te zien. Net als in 2016 wordt er veel georganiseerd voor de kinderen, is er weer genoeg gelegenheden om ergens gezellig wat te drinken en zal er over de hele markt gezellige kerstmuziek klinken. De Foodstraat (de straat van de Albert Heijn) behoort niet tot het evenement. Deze straat blijft zo goed bereikbaar voor het winkelend publiek.

  Markt omschrijving

  Kerstmarkt Leidsche Rijn wordt al jaren georganiseerd in Centrum Vleuterweide, een prachtig winkelcentrum in de duurste wijk van Leidsche Rijn. Afgelopen jaar liep het bezoekersaantal op tot 10.000! Drie gezellige horecapleinen worden middels kramen aan elkaar verbonden. Op het familieplein staan 10 foodtrucks, vindt men een groot terras en op het podium zijn optredens van diverse koren. Het Kidsplein is er speciaal voor de jonge bezoekers; een bungee trampoline, poffertjes, springkussen en andere gezellige activiteiten vindt men hier. Voor de feestgangers is er een waar Apres Ski terras. Grote bieren, gluhwein en een DJ zorgt voor een heerlijke sfeer.

  Communicatie

  Dit evenement wordt breed gecommuniceerd zowel online als offline. Ook wordt er via Social Media veel aandacht aan besteed. Zie hier het Facebook evenement van Kerstmarkt Leidsche Rijn.

  Inschrijven en criteria

  Voor zowel de houten chalets, de Walkway Tenten en horeca geldt de minimale deelname van 2 dagen. Kramen mogen gehuurd worden per dag. Horeca is op aanvraag. Stuur hier een e-mail voor meer informatie.

  De volgende horecaproducten zijn al aangemeld: Gluhwein, fris, bier, wijn, koffie, poffertjes, braadworsten, pannenkoeken

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de kerstmarkt komen te staan zijn.  Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Zowel kerst gerelateerde producten als andere producten | 

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Indeling pleinen

  P1: Familieplein met o.a.

  * Diverse foodtrucks
  * Een groot terras met gezellige muziek
  * Een draaimolen voor de kinderen
  * Optredens van kerstkoren
  * Gratis knutselen en schminken door KDV Jansen en Jansen

  P2: Après-skiplein met o.a.
  * De beste après ski muziek
  * Vele statafels, heaters en parasols.
  * Gluhwein, grote bieren en broodjes hamburger.

  P3: Kidsplein met o.a.
  * Trampoline springen
  * Poffertjes
  * Kinder-kerstmuziek

  In de straten
  * Kerstmuziek
  * Kerstman
  * Kramen

  Parkeren

  Deelnemers kunnen gratis parkeren

  Wil je graag deelnemen aan de Kerstmarkt Leidsche Rijn?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • Kinderkerstmarkt @ Royal Christmas Fair The Hague

  16 & 17 december 2017
  12:00 tot 17:00
  Den Haag
  V.a. 15.00

  Concept

  Dit jaar vindt alweer de vierde editie van de fantastische Royal Christmas Fair plaats in het gezellige centrum van Den Haag op het Lange Voorhout. Een kerstmarkt waar je negen dagen lang een heerlijk kerstgevoel kan beleven met glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, kaarsen en allerhande kerstwaar. Nadat vorig jaar de Kinder Kerstmarkt een enorm succes was vindt ook deze markt dit jaar natuurlijk weer plaats op de Royal Christmas Fair!

  Markt omschrijving

  Tijdens de Kinder Kerstmarkt staat de Lange Voorhout geheel in het teken van de kleine kerstfanaten, want voor wie zijn deze sferische tijden nou mooier dan voor hen? Kinderen kunnen op 16 én 17 december genieten van al het mooie wat deze markt aan hen te bieden heeft, hiervoor zoeken wij leuke deelnemers die samen met ons deze markt tot een winterwonderland willen maken!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de kerstmarkt komen te staan zijn.  Er wordt geselecteerd op:

  Diverse kerstproducten | Winterse accessoires | Kerstcadeaus | Knutselgerei | (Kinder)boeken | Andere winterse producten | Andere kindgerelateerde producten

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de Kinder Kerstmarkt?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • oudejaarsmarkt

  Kreativ Events oudejaarsmarkt

  29 & 30 december 2017
  12:00 - 19:00
  de Pier, Scheveningen
  V.a. 15.00

  Concept

  Het jaar eindigt, zo ook voor ons van Kreativ Events. Toch willen wij nog één laatste markt organiseren om zo 2017 fantastisch af te sluiten! Tijdens deze dagen lopen er op Scheveningen jaarlijks honderdduizenden mensen over de boulevard gezien de vakantie periode maar ook voor de bouw van het vreugdevuur die ieder jaar op het strand van Scheveningen wordt gebouwd.

  Markt omschrijving

  De laatste markt van het jaar op de Pier wordt gevierd in de stijl van Kreativ Events. Met veel handmade, vintage, unieke, delicatessen en andere producten wordt het jaar 2017 goed afgesloten! Naast de activiteiten op de Pier zal Cool Events een programmering verzorgen op de boulevard en voor de Pier, waardoor wij een gezellige maar vooral drukke jaarafsluiter verwachten!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die deelnemen aan de markt. Er wordt geselecteerd op:

  Handmade | Vintage | Oude ambachten | Hippe producten | Biologisch

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan de Vlietdagen?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren