Januari 2019


Februari 2019


Maart 2019


April 2019


Mei 2019


Juni 2019

 • 🍒 Le Marie Marché, centrum Den Haag

  1 & 2 juni 2019
  11:00 - 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 20.00

   Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Er komen veel expats, dagjes mensen en uiteraard de vele bezoekers aan de horeca op het Plein, het Maurits huis en de binnenstad. Een bruisende, historische plek met allure!

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🔨 Streekmarkt Waldeck

  8 juni
  11:00 tot 17:00
  Waldeck
  V.a. 15.00

  De Streekmarkt in het Haagse winkelcentrum Waldeck is dé plek waar (o.a.) écht Haagse producten perfect tot hun recht komen! In het Pinksterweekend komt men graag naar het gezellige centrum van Waldeck, zo ook de toeristen uit vakantiepark Kijkduinpark. Men is op zoek naar echte streekproducten. Ook ambachten, biologische en internationale producten zijn op deze markt van harte welkom. Hollandse ambachten krijgen op deze markt ook zeker een plekje en om voor een breed publiek aanbod te bieden is er ook plek voor bohemian items. Hiernaast is tijdens dit evenement plek voor een drietal foodtrucks om bezoekers te voorzien van een lekker hapje!

  Locatie

  Winkelcentrum Waldeck is gelegen in een gezellige buurt in Den Haag, waar naast lokale bewoners ook toeristen uit het dichtbij gelegen vakantiepark Kijkduinpark graag hun tijd besteden.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Streekmarkt Waldeck. Er wordt geselecteerd op:

  Echt Haags | Streekproducten | Internationaal | Biologisch | Ambachten | Bohemian

  Let op: Food is vol!

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🌊 Salt Market, Boulevard Scheveningen

  9 & 10 juni
  12:00 tot 19:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 20.00

  De Salt Market, één van onze eerste concepten waar we ó zo trots op zijn! Bezoekers komen heerlijk struinen over de prachtige Scheveningse Boulevard, waar het elk weekend een drukte vanjewelste is. Lifestyleproducten en delicatessen, dat is waar publiek naar op zoek is op deze conceptmarkt. Met uitzicht over het strand en zee is de Salt Market voor zowel bezoekers als deelnemers puur genieten!

  Locatie

  De Scheveningse Boulevard is dé hotspot voor een dagje strand tijdens de zomermaanden. Zowel lokale bewoners als dagjesmensen komen hier graag genieten en ook de vele toeristen uit onze buurlanden hebben deze plek helemaal ontdekt! Met het grote aanbod aan horecagelegenheden en activiteiten op en rondom de Boulevard is het een plek waar bezoekers graag komen, en met een gezellige markt zoals de Salt Market maakt het een perfecte locatie voor een dagje uit!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Lokaal | Zomers | Kwaliteit | Diversiteit |

  In verband met de afspraken en samenwerkingen met de vaste horecagelegenheden op de Boulevard kunnen wij op de Salt Market géén foodtrucks plaatsen.

  Overige informatie

  De Salt Market vindt plaats vanaf Beelden aan Zee.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🐟 Vlaggetjesdag, 1e Haven Scheveningen

  15 juni
  10:00 tot 17:00
  Haven, Scheveningen
  V.a. 20.00

  Vlaggetjesdag is één van de belangrijkste evenementen die Scheveningen kent; het is de dag waarop de nieuwe haring binnenkomt, wordt geveild en daarna natuurlijk wordt gegeten. Tijdens dit drukbezochte en jaarlijks terugkerende evenement staat er langs de haven van Scheveningen een grote markt. Bezoekers van Vlaggetjesdag en de markt gaan voor een plezierig en cultureel Schevenings dagje uit en zijn opzoek naar mooie producten, uit een grote variatie.

  Locatie

  De haven van Scheveningen wordt niet alleen gezien als een belangrijke plek voor de visserij maar ook als het nieuwe uitgaanscentrum van het oude dorp. Er is een grote diversiteit aan activiteiten, restaurants en cafés met terrassen en bezienswaardigheden. De haven is goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Ambachtelijk | Strand | Authentiek | Kwaliteit | Lifestyle

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • ️ Fred Market

  29 juni
  10:00 tot 17:00
  Frederik Hendriklaan, Den Haag
  V.a. 20.00

  Een kwaliteitsmarkt op de prachtige Frederik Hendriklaan in Den Haag: de Fred Market! De perfecte locatie voor unieke kwaliteitsproducten. Naast het mooie aanbod aan producten zal deze dag ook het lokale kunstenaarscollectief aanwezig zijn en zullen op verschillende plekken in de straat singer songwriters optreden. Een cultureel dagje dus!

  Locatie

  De Frederik Hendriklaan is een zeer bekende straat in een prachtige buurt in Den Haag. Een gezellige plek waar kwaliteit voorop staat.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Fred Market. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Uniek | Handgemaakt | Aanvulling op aanbod in de straat

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

   

  Opties selecteren
 • 🗝️ Leidens Gouden Eeuw markt

  30 juni
  11.00 tot 17.00
  Leiden
  V.a. 15.00

  Leidens Gouden Eeuw Markt tijdens van Leidse Lakenfeesten

  De internationale markt in Leiden is de afsluiting van de Lakenfeesten. Tijdens de lakenfeesten worden de hoogtijdagen van Leiden tijdens de Gouden Eeuw gevierd. Niet alleen zijn er stands te vinden op de markt maar ook internationale optredens met zang en dans. De markt biedt een verscheidenheid aan producten.

  Leidens Gouden Eeuw Markt deelnemer worden

  De producten die tijdens de internationale markt worden verkocht komen grotendeels uit landen waarmee Nederland handel dreef in de Gouden Eeuw. Daarnaast wordt er gezocht naar authenticiteit en ambachtelijkheid in producten. Wij zoeken deelnemers uit op basis van deze criteria:

  Authentiek| Ambachtelijk | Internationaal | Kwaliteit

  Locatie & Praktische informatie

  Het Van der Werfpark in Leiden is gelegen in het centrum van Leiden en ligt aan het water. Het park is aangelegd op de plaats van de Leidse buskruidramp. Niet alleen qua naam maar ook qua plaats is het een historische plek. Het park heeft twee ingangen voor bezoekers.

  Opties selecteren
 • ❤️ International Market, Groot Hart Festival Reinkenstraat

  30 juni
  12:00 tot 18:00
  Reinkenstraat, Den Haag
  V.a. 20.00

  Tijdens het Groot Hart Festival wordt een International Market georganiseerd, een concept dat al jaren een groot succes is in de Haagse Reinkenstraat! Het Groot Hart Festival is een initiatief van de Reinkenstraat waar geld wordt ingezameld voor 3 lokale goede doelen. Op deze dag worden door de hele straat verschillende activiteiten ingezameld om geld in te zamelen voor deze goede doelen en daarnaast wordt een International Market georganiseerd om voor bezoekers een leuk aanbod aan producten neer te zetten. Foodtrucks opgelet! Voor het Groot Hart Festival hebben wij plek voor een viertal foodtrucks. Schrijf je in onder ‘standplaats foodtruck’!

  Locatie

  De Reinkenstraat is een voor ons zeer bekende locatie waar we met veel liefde komen! Markten zijn er vaak een groot succes. In deze gezellige buurt komen bewoners én winkeliers graag rondkijken tussen al het moois dat deelnemers te bieden hebben.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de International Market tijdens het Groot Hart Festival. Er wordt geselecteerd op:

  Internationaal | Uniek | Handgemaakt | Aanvulling op aanbod in de straat

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

   

  Opties selecteren

Juli 2019

 • 🍒 Le Marie Marché, centrum Den Haag

  6 & 7 juli 2019
  11:00 tot 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 20.00

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op FacebookInstagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Er komen veel expats, dagjes mensen en uiteraard de vele bezoekers aan de horeca op het Plein, het Maurits huis en de binnenstad. Een bruisende, historische plek met allure!

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • Le Marie Marché au bord du Lac – Hillegersberg

  13 juli 2019
  11:00 tot 18:00
  Hillegersberg
  V.a. 15.00

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  Voor deze bijzondere editie gaan we naar Hillergersberg! Het groene en lommerrijke Hillegersberg is niet alleen voor de levensgenieters een charmante plek voor boodschappen in de ambachtelijke buurtwinkels, maar ook dé insidertip voor Rotterdamse shopliefhebbers die eens iets anders willen dan de grote winkelstraten. Als kers op de taart staan wij op 13 juli (een week voor de zomer vakantie) in dit prachtige stukje Rotterdam. Alvast genieten van het vakantiegevoel! De marche zal aan de Freericksplaats en uitwaaien naar de Weissenbruchlaan. Naast een leker muziekje zullen er verschillende kinderactiviteiten plaatsvinden.

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • ☀️ Proef de Zomer

  6 juli
  11:00 tot 20:00
  Vlierboomstraat, Den Haag
  V.a. 15.00

  De gezelligste zomermarkt van Den Haag keer terug: Proef de Zomer! De zomer staat voor de deur en tijdens dit gezellige evenement worden, in de bruisende en kindvriendelijke buurt rondom de Vlierboomstraat, de zomerse, warme dagen weer omarmd! Naast de markt is er tijdens Proef de Zomer ook een poppodium met live muziek en zijn er diverse (kinder)activiteiten en (sport)verenigingen waar bezoekers massaal op af komen!

  Locatie

  De Vlierboomstraat is gelegen in de Haagse Vruchtenbuurt. Een buurt waar veel jonge gezinnen naartoe verhuizen voor het iets gematigdere stadleven en de ruimte voor kinderen om buiten te spelen. De Vlierboomstraat is ruim met pleintjes in het midden van de weghelften en kent veel winkeltjes. De straat is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Proef de Zomer. Er wordt geselecteerd op:

  Ambachtelijk | Biologisch | Zomers | Plezier | Kindvriendelijk | Lifestyle

  Let op! Food is vol.

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🏃 NK Atletiek 🍴

  26, 27 & 28 juli
  n.n.b.
  Laan van Poot, Den Haag
  V.a. 0.00

  Het NK Atletiek vindt dit jaar plaats in Den Haag, op de Laan van Poot. Een groots evenement, waar veel bezoekers op af komen om hun favoriete atleet te zien! Voor dit evenement zoeken wij een 4-tal foodtrucks om alle bezoekers van een lekker hapje te voorzien. Tijdens dit evenement werken wij met 20% afdracht.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan het NK Atletiek. Er wordt geselecteerd op:

  Foodtrucks

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 💚 Make A Change Festival (Duurzaamheidsfestival)

  6 juli
  12:00-18:00 markt, evenement tot 20:00 uur
  Lange Voorhout, Den Haag
  V.a. 15.00

  Een primeur in Den Haag! Een duurzaamheidsfestival waar (lokale) duurzame initiatieven en producten worden voorgesteld aan publiek.

  Evenement omschrijving

  Jaren hebben wij kunnen genieten van Den Haag, de stad aan zee, maar hoe zorgen we ervoor ondanks de klimaat- en wereld veranderingen,  we onze stad aan zee veilig kunnen overdragen aan onze kinderen? De afgelopen jaren is het thema duurzaamheid door particulieren en  vele, vaak grotere, bedrijven omarmd. Maar ook kleinere lokale initiatieven duiken steeds vaker op, allemaal met het eenzelfde doel: duurzamer leven.  Allemaal willen wij een klein steentje bijdragen aan onze gezondheid en aan het milieu, maar nog steeds heerst de vraag in het dagelijks leven: waar moeten we beginnen? Deze vraag willen wij samen met (lokale) duurzame initiatieven en ondernemers beantwoorden tijdens het Make a Change festival oftewel MaC festival.

  Markt omschrijving

  Als onderdeel van het Make a Change Festival vindt er een duurzame markt plaats. De duurzame markt bevindt zich op het Lange Voorhout in centrum Den Haag waar wekelijks vele bezoekers en belangstellende een kijkje komen nemen. Naast de markt zal het evenement bestaan uit inspiratie stands door (lokale) duurzame initiatieven, workshops & lezingen, activiteiten en een Food of the Future Foodcourt. Voor de complete programmering verwijzen wij u naar www.macfestival.nl

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt selectiecriteria voor de ondernemers die op MAC Festival komen staan.

  Wij zoeken deelnemers met de focus op duurzame producten en initiatieven.

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

  Wil je graag deelnemen aan Make a Change Festival? Vraag meer informatie aan via info@kreativevents.nl of schrijf je hieronder in voor de duurzame markt.

  Opties selecteren
 • 🌊 Salt Market, Boulevard Scheveningen

  13 & 14 juli
  12:00 tot 19:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 20.00

  De Salt Market, één van onze eerste concepten waar we ó zo trots op zijn! Bezoekers komen heerlijk struinen over de prachtige Scheveningse Boulevard, waar het elk weekend een drukte vanjewelste is. Lifestyleproducten en delicatessen, dat is waar publiek naar op zoek is op deze conceptmarkt. Met uitzicht over het strand en zee is de Salt Market voor zowel bezoekers als deelnemers puur genieten!

  Locatie

  De Scheveningse Boulevard is dé hotspot voor een dagje strand tijdens de zomermaanden. Zowel lokale bewoners als dagjesmensen komen hier graag genieten en ook de vele toeristen uit onze buurlanden hebben deze plek helemaal ontdekt! Met het grote aanbod aan horecagelegenheden en activiteiten op en rondom de Boulevard is het een plek waar bezoekers graag komen, en met een gezellige markt zoals de Salt Market maakt het een perfecte locatie voor een dagje uit!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Lokaal | Zomers | Kwaliteit | Diversiteit |

  In verband met de afspraken en samenwerkingen met de vaste horecagelegenheden op de Boulevard kunnen wij op de Salt Market géén foodtrucks plaatsen.

  Overige informatie

  De Salt Market vindt plaats vanaf Beelden aan Zee.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🌏 ICAS Leiden 🍴

  16 tot en met 19 juli
  12:00 tot 20:00 en vrijdag 12:00 tot 17:00
  Leiden
  V.a. 300.00

  In juli ontvangt de Universiteit Leiden zo’n 1500 Azië-experts uit de hele wereld, voor de elfde editie van de International Convention of Asia Scholars (ICAS 11). Het is de grootste Aziëbijeenkomst ter wereld. Naast een wetenschappelijk programma, biedt de conventie tevens een uitgebreid cultureel programma voor iedereen die geïnteresseerd is in Azië. Als onderdeel van het programma creëren wij het centrale foodplein waar Leidse- en Aziatische studenten samen komen.

  Wij plaatsen 4 typisch Nederlandse foodtrucks en 4 Aziatische foodtrucks. Ook is er een oude ambachtsmarkt aanwezig met Hollandse ambachten.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan ICAS Leiden. Er wordt geselecteerd op:

  Aziatische foodtrucks

   

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🌸 Mellow Market, centrum Den Haag

  20 & 21 juli
  11:00 tot 17:00
  Kerkplein, Den Haag
  V.a. 15.00

  De Mellow Market is een terugkerend concept waar je als deelnemer de kans krijgt om een vaste klantenkring op te bouwen. Een laid-back markt, waar bezoekers komen shoppen voor mooie, bijzondere producten op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag.

  Locatie

  De Mellow Market vindt plaats op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag. Het Kerkplein is een locatie waar zowel lokale bezoekers als dagjesmensen en toeristen een bezoekje aan brengen. De bekende Hop-on-hop-off tram stopt aan het Kerkplein wat zorgt voor veel aanloop. Het Kerkplein is onlangs gerestoreerd.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Mellow Market. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Authentiek | Met een verhaal | Handmade| Diversiteit

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren

Augustus 2019

 • 🍒 Le Marie Marché, centrum Den Haag

  3&4 augustus 2019
  11:00 tot 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 20.00

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op FacebookInstagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Er komen veel expats, dagjes mensen en uiteraard de vele bezoekers aan de horeca op het Plein, het Maurits huis en de binnenstad. Een bruisende, historische plek met allure!

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Opties selecteren
 • 🌊 Salt Market, Boulevard Scheveningen

  11 augustus
  12:00 tot 19:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 20.00

  De Salt Market, één van onze eerste concepten waar we ó zo trots op zijn! Bezoekers komen heerlijk struinen over de prachtige Scheveningse Boulevard, waar het elk weekend een drukte vanjewelste is. Lifestyleproducten en delicatessen, dat is waar publiek naar op zoek is op deze conceptmarkt. Met uitzicht over het strand en zee is de Salt Market voor zowel bezoekers als deelnemers puur genieten!

  Locatie

  De Scheveningse Boulevard is dé hotspot voor een dagje strand tijdens de zomermaanden. Zowel lokale bewoners als dagjesmensen komen hier graag genieten en ook de vele toeristen uit onze buurlanden hebben deze plek helemaal ontdekt! Met het grote aanbod aan horecagelegenheden en activiteiten op en rondom de Boulevard is het een plek waar bezoekers graag komen, en met een gezellige markt zoals de Salt Market maakt het een perfecte locatie voor een dagje uit!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Lokaal | Zomers | Kwaliteit | Diversiteit |

  In verband met de afspraken en samenwerkingen met de vaste horecagelegenheden op de Boulevard kunnen wij op de Salt Market géén foodtrucks plaatsen.

  Overige informatie

  De Salt Market vindt plaats vanaf Beelden aan Zee.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🌸 Mellow Market, centrum Den Haag

  17 & 18 augustus
  11:00 tot 17:00
  Kerkplein, Den Haag
  V.a. 15.00

  De Mellow Market is een terugkerend concept waar je als deelnemer de kans krijgt om een vaste klantenkring op te bouwen. Een laid-back markt, waar bezoekers komen shoppen voor mooie, bijzondere producten op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag.

  Locatie

  De Mellow Market vindt plaats op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag. Het Kerkplein is een locatie waar zowel lokale bezoekers als dagjesmensen en toeristen een bezoekje aan brengen. De bekende Hop-on-hop-off tram stopt aan het Kerkplein wat zorgt voor veel aanloop. Het Kerkplein is onlangs gerestoreerd.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Mellow Market. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Authentiek | Met een verhaal | Handmade| Diversiteit

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • ☀️ Zomerfestival

  24 augustus
  11:00 tot 17:00
  Voorburg
  V.a. 15.00

  Tijdens het bekende Cultureel Zomerfestival in Voorburg kan een gezellige markt natuurlijk niet ontbreken! Met een volle muziekprogrammering en een speciaal Jeugdplein is dit een evenement voor jong en oud. Neem voor foto’s van voorgaande jaren zeker even een kijkje op de website van Cultureel Zomerfestival, het belooft weer een gezellige dag te worden!

  Locatie

  Het Cultureel Zomerfestival vindt plaats op het Koningin Julianaplein in Voorburg, het hart van Leidschendam-Voorburg.

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

   

  Opties selecteren

September 2019

 • 🍒 Le Marie Marché tijdens het UIT – & Embassy festival – Lange Vijverberg

  7 & 8 september 2018
  11:00 tot 19:00
  Lange Vijverberg, Den Haag
  V.a. 20.00

  Vorig jaar trok het Embassy festival op zaterdag zo’n 40-50 duizend bezoekers over de gehele dag. Het UIT festival zal op zondag vergelijkbaar zijn. Doordat wij één van de festival terreinen zijn wordt het publiek langs het Lange Voorhout en het Plein geleidt. Dit weekend spreekt DE doelgroep aan die wij ook willen bereiken, waardoor deze blend van evenementen een prachtige kans is voor Le Marie Marché.  Met dit festival wordt Le Marie Marché bij 90.000 hagenaren en expats in het vizier gebracht.

  Concept
  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op FacebookInstagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  Normaal vindt elk eerste weekend van de maand Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Maar in de maand september sluiten wij aan bij het UIT festival op de Lange Vijverberg.

   

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

   

   

  Concept

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Opties selecteren
 • 🌊 Salt Market, Boulevard Scheveningen

  7 & 8 september
  12:00 tot 19:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 20.00

  De Salt Market, één van onze eerste concepten waar we ó zo trots op zijn! Bezoekers komen heerlijk struinen over de prachtige Scheveningse Boulevard, waar het elk weekend een drukte vanjewelste is. Lifestyleproducten en delicatessen, dat is waar publiek naar op zoek is op deze conceptmarkt. Met uitzicht over het strand en zee is de Salt Market voor zowel bezoekers als deelnemers puur genieten!

  Locatie

  De Scheveningse Boulevard is dé plek om heerlijk uit te waaien tijdens een fijne wandeling. Iets wat zowel lokale bewoners als dagjesmensen en toeristen dan ook graag doen. Met de vele horecagelegenheden en activiteiten op en rondom de Boulevard is het een plek waar bezoekers graag komen, en met een gezellige markt zoals de Salt Market maakt het een perfecte locatie voor een dagje uit!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Lokaal | Zomers | Kwaliteit | Diversiteit |

  In verband met de afspraken en samenwerkingen met de vaste horecagelegenheden op de Boulevard kunnen wij op de Salt Market géén foodtrucks plaatsen.

  Overige informatie

  De Salt Market vindt plaats vanaf Beelden aan Zee.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🍴 Aan Tafel, Reinkenstraat

  15 september
  12:00 tot 18:00
  Reinkenstraat, Den Haag
  V.a. 15.00

  Aan Tafel in de Reinkenstraat!

  Na het enorme succes van vorig jaar gaan we dit jaar op nieuw graag met u Aan Tafel! De welbekende en drukbezochte Reinkenstraat in Den Haag verandert tijdens Aan Tafel in wat voelt als een eetkamer. Een evenement om Aan Tafel te gaan vrienden en familie. Wat er geserveerd wordt vragen wij aan de enthousiaste foodtruckers die graag op dit evenement afkomen. Een divers aanbod van culinaire gerechten en delicatessen zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Naast de culinaire beleving is er een dag vullend programma met muziek, kinderactiviteiten, workshops en natuurlijk de gelegenheid om er lekker bij de zitten en te genieten van al het lekkers.

  Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Aan Tafel?

  Omdat het een culinair evenement betreft worden foodtruckers aangetrokken. De Reinkenstraat is rijk aan kwalitatieve en gespecialiseerde winkels en houdt graag de naam in stand met een gelijk kaliber foodtrucks. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

  Handgemaakt | Kwalitatief | Workshops | Ambachtelijk | Met een verhaal

  In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

  Locatie & Praktische informatie

  De Reinkenstraat is een zeer geliefde straat onder onze deelnemers door de goede sfeer en het drukbezochte karakter. De bezoekers bestaan uit veel kapitaalkrachtige expats die woonachtig zijn in deze buurt, evenals jongere gezinnen in de omliggende buurten. De Reinkenstraat is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Samen met de winkeliersvereniging zal er gecommuniceerd worden over het evenement en de enthousiaste winkeliers zullen actief meedoen aan de promotie. Klik hier voor de Facebook Pagina van de Reinkenstraat.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • ⛵ Vlietdagen, aan de Vliet Voorburg

  22 september
  11:00 tot 17:00
  Langs de Vliet, Leidschendam-Voorburg
  V.a. 15.00

  De Vlietdagen zijn hét evenement rondom De Vliet, in Leidschendam-Voorburg. Aan de Vliet, de eeuwenoude waterverbinding tussen Leiden, Delft en Rotterdam, wordt een evenement georganiseerd waar het leven aan het water gevierd wordt. Met historische schepen, die ’s avonds prachtig verlicht zijn, muziek van bands, shantykoren en ander talent is dit een drukbezochte dag. Natuurlijk is lekker eten hier ook onmisbaar. Voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd en ook zijn er diverse markten waar bezoekers hun ogen uitkijken.

  Locatie

  De markt waarvoor u zich kunt inschrijven vindt plaats langs De Vliet. Het betreft een markt waar oude ambachten, nautische materialen, streekproducten en brocante spullen van harte welkom zijn. De markt sluit perfect aan bij het evenement, wat zorgt dat veel bezoekers hierop afkomen.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Vlietdagen. Er wordt geselecteerd op:

  Oude ambachten | Nautische materialen | Streekproducten | Brocante | Kwalitatief | Uniek

  Foodtrucks opgelet! Voor de Vlietdagen hebben wij plek voor een viertal foodtrucks. Schrijf je in onder ‘standplaats foodtruck’!

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🎉 Tony’s Playground, Lange Voorhout Den Haag

  27, 28 & 29 september
  12.00 tot 18.00 & food tot 21.00
  Lange Voorhout, Den Haag
  V.a. 20.00

  Tony’s Playground staat voor een weekend vol plezier voor kids, tieners en volwassenen met een volle programmering en zoveel mogelijk vertier! Daarbij kan een toffe lifestyle market natuurlijk niet ontbreken. Midden in het centrum van Den Haag, op het Lange Voorhout, komen bezoekers zich een weekend lang vermaken op deze fantastische locatie!

  Locatie

  Het Lange Voorhout zit vlakbij ’t Plein in Den Haag en is een veelgebruikte locatie voor evenementen. Daarom zijn wij razend enthousiast dat we met onze Tony’s Playground hier mogen neerstrijken. Eén van de mooiste hotels van Den Haag; Hotel Des Indes, is hier gevestigd, evenals het Esscher Museum.  De nieuwe parkeergarage onder het Lange Voorhout zorgt voor veel extra parkeerruimte en de omliggende winkelgebieden maken het veel bezochte locatie.

   (Tony’s Playground 2018 op het Kerkplein in Den Haag, foto’s door Julian de Mey)

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan Tony’s Playground. Er wordt geselecteerd op:

  Lifestyle | Handgemaakt | Kleding | Woonaccessoires | Vintage

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren

Oktober 2019

 • 🍒 Le Marie Marché, centrum Den Haag

  5 & 6 oktober 2019
  11:00 - 18:00
  't Plein, Den Haag
  V.a. 20.00

  Concept
  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

  Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op FacebookInstagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Er komen veel expats, dagjes mensen en uiteraard de vele bezoekers aan de horeca op het Plein, het Maurits huis en de binnenstad. Een bruisende, historische plek met allure!

  De ‘Le Marie Marché Mand’

  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijven & Criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

  Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🍒Le Marie Marché Goes Green, de Reinkenstraat

  13 oktober 2019
  11:00 - 17:00
  Reinkenstraat Den Haag
  V.a. 20.00

  Le Marie Marché Goes Green.
  Zondag 13 oktober staan we in de Reinkenstraat. Precies tussen het centrum van Den haag en het strand ligt de Reinkenstraat. Omgeven door prachtige herenhuizen en grote bomen is dit de winkelstraat van de Haagse wijk Duinoord. Deze authentieke winkelstraat is de perfecte plek voor een kwaliteitsmarkt.

  Om aandacht te schenken aan een natuurlijke groene omgeving en de verbetering van ons milieu, hebben Platform Duurzaam Duinoord en de winkeliers van de Reinkenstraat de krachten gebundeld met Le Marie Marché. Kom dit zien op zondag 14 oktober ‘Le Marie Marché Goes Green’ en ervaar!
  Al struinend langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten, kan inspiratie worden opgedaan voor een duurzame lifestyle. De groene deelnemers zijn te herkennen aan een Go Green sticker bij hun standplaats.

  Je vindt er zoal:
  • Duurzame deelnemers
  • Advies over duurzaam wonen
  • Ecologische workshops pour le petit
  • Steenbreek en ‘n wormenhotel pour dans le jardin
  • chansons by Abstract Blond
  • bewuste voeding
  • Uiteraard ook franse droge worst & zalige Eclairs
  • En ’n crêpe voor de kinderen
  • ecologisch verantwoord auto wassen
  • music by Marly pour tout les monde

  Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

  Marktomschrijving

  In elk eerste weekend van de maand vindt Le Marie Marché plaats in hartje Den Haag. Le Marie Marché blijft niet ongezien en zo zijn we op uitnodiging van de Reinkenstraat te gast in deze knusse winkelstraat in een van de mooiste wijken van Den Haag. Eenmalig, zodat we de bezoekers van deze wijk kennis kunnen laten maken met ons bijzondere concept.

  De ‘Le Marie Marché Mand’
  Shoppen doe je in stijl. En dan natuurlijk het liefst in de stijl van waar je je producten vandaan haalt. Daarom zijn er aan het begin van de markt de échte Le Marie Marché jute ecologische tassen beschikbaar om lekker de hele markt mee af te struinen!

  Inschrijving en criteria

  Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

  We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

  Praktische informatie

  Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

  Wil je graag deelnemen aan de Le Marie Marché op Reis?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

  Vierkante meter / Kraam reserveren
 • 🌊 Salt Market, Boulevard Scheveningen

  13 oktober
  12:00 tot 18:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 20.00

  De Salt Market, één van onze eerste concepten waar we ó zo trots op zijn! Bezoekers komen heerlijk struinen over de prachtige Scheveningse Boulevard, waar het elk weekend een drukte vanjewelste is. Lifestyleproducten en delicatessen, dat is waar publiek naar op zoek is op deze conceptmarkt. Met uitzicht over het strand en zee is de Salt Market voor zowel bezoekers als deelnemers puur genieten!

  Locatie

  De Scheveningse Boulevard is dé plek om heerlijk uit te waaien tijdens een fijne wandeling. Iets wat zowel lokale bewoners als dagjesmensen en toeristen dan ook graag doen. Met de vele horecagelegenheden en activiteiten op en rondom de Boulevard is het een plek waar bezoekers graag komen, en met een gezellige markt zoals de Salt Market maakt het een perfecte locatie voor een dagje uit!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Salt Market. Er wordt geselecteerd op:

  Lokaal | Zomers | Kwaliteit | Diversiteit |

  In verband met de afspraken en samenwerkingen met de vaste horecagelegenheden op de Boulevard kunnen wij op de Salt Market géén foodtrucks plaatsen.

  Overige informatie

  De Salt Market vindt plaats vanaf Beelden aan Zee.

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🐶 Honden Aan Zee

  13 oktober
  12:00 tot 18:00
  Boulevard, Scheveningen
  V.a. 150.00

  Een evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen.  Op 13 oktober is het wee tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee! Honden aan Zee wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen. Voorgaande jaren kreeg Honden aan Zee veel aandacht in de media bij onder andere het AD, De Telegraaf, Radio & TV West, Den Haag FM, NK Dock Diving, Zoetermeer Nieuws, Vrij, Buitengewoon Scheveningen en meer.

  Locatie

  Honden aan Zee vindt plaats op de Scheveningse Boulevard: een plek waar veel mensen een wandeling maken met hun trouwe viervoeter! De perfecte locatie dus voor een evenement als deze. Omdat dit het eerste weekend is dat de honden het strand weer op mogen, zullen er veel kwispelende staartjes te zien zijn en daar worden we natuurlijk ontzettend blij van!

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Mellow Market. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Gerelateerd een honden of hun baasjes

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren
 • 🌸 Mellow Market, centrum Den Haag

  19 & 20 oktober 2018
  11:00 tot 17:00
  Kerkplein, Den Haag
  V.a. 15.00

  De Mellow Market is een terugkerend concept waar je als deelnemer de kans krijgt om een vaste klantenkring op te bouwen. Een laid-back markt, waar bezoekers komen shoppen voor mooie, bijzondere producten op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag.

  Locatie

  De Mellow Market vindt plaats op het historische Kerkplein in het centrum van Den Haag. Het Kerkplein is een locatie waar zowel lokale bezoekers als dagjesmensen en toeristen een bezoekje aan brengen. De bekende Hop-on-hop-off tram stopt aan het Kerkplein wat zorgt voor veel aanloop. Het Kerkplein is onlangs gerestoreerd.

  Inschrijven en criteria

  Er geldt een selectiecriterium voor ondernemers die willen deelnemen aan de Mellow Market. Er wordt geselecteerd op:

  Kwaliteit | Authentiek | Met een verhaal | Handmade| Diversiteit

  Overige informatie

  Meer informatie en een routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

  Opties selecteren

November 2019


December 2019