Placeholder

Gintastic! Gin Festival

Datum van evenement: 17 & 18 februari
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 12:00 tot 23:00 (zaterdag) 12:00 tot 21:00 (zondag)
Afmeting van marktkraam: Bar
Start opbouw deelnemers: 10:00

Gintastic! Het Gin festival van Nederland!

Het festival dat het bestaan van de Gin & Tonic viert! Wist je dat Gin van oorsprong een Nederlands drankje is? Al in de 17e eeuw werd Jenever, de voorloper van Gin, gebruikt als medicijn in Nederland. De Engelse soldaten ontdekten dat deze alcoholische versnapering goed te drinken was en namen het mee naar Engeland, begonnen het zelf te brouwen en noemden het Gin. Met dit festival starten we het nieuwe jaar feestelijk met goede muziek, passende delicatessen en vooral veel Gin & Tonic.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor Gintastic?

Dit festival draait om Gin & Tonic. Om deze reden selecteren wij ondernemers voor dit festival in de volgende categorieën:

Gin | Tonic | Delicatessen | Workshops

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

Locatie & Praktische informatie

De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten presenteren aan een veelzijdig publiek. Gelegen boven de zee biedt deze unieke locatie met een industrieel decor een prachtig uitzicht voor zowel de lokale bezoekers als de graag geziene toeristen. Dit authentieke stukje Scheveningen is de perfecte locatie voor jong en oud voor een geslaagd dagje uit.
De markt vindt plaats binnen de Pier en is hiermee volledig overdekt. Naast hun attracties en kleine winkels biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers kunnen shoppen en genieten.

Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.
Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 17&18feb-gintastic-scheveningen. Categorie: .
Event Details

Event Details

Start time: 00:00

End time: 00:00