Halloween Market

Datum van evenement: 28 oktober 2017
Locatie van evenement: Keizerstraat, Den Haag
Begin- /eindtijd evenement: 12:00-20:00
Afmeting van marktkraam: 3 meter
Start opbouw deelnemers: 10:00

Concept

De Keizerstraat in Scheveningen is met behoorlijke regelmaat het toneel van succes- en sfeervolle evenementen met kramen. Een winkelstraat met enthousiaste winkeliers, sprekende horecagelegenheden en pittoreske huisjes en vaste en spontane bezoekers, dat is hoe de Keizerstraat het beste omschreven kan worden.

Markt omschrijving

Halloween is een jaarlijks terugkerend evenement dat steeds meer bekendheid krijgt in Nederland en om deze reden ook een steeds grotere aantrekkingskracht heeft als er op deze dag evenementen met bijpassend thema georganiseerd worden. Sinds een aantal jaar is de Keizerstraat hét toneel voor een uitbundig en feestelijk samenzijn op Halloween en deze traditie zal zeer zeker voortgezet worden. Vorig jaar bruiste de straat van honderden verklede kinderen, heerlijke versnaperingen en de nodige (live) muziek waardoor het één groot feest was. Naast alle horeca gelegenheden die erg uitpakken en de standhouders die er staan zijn er ook veel kinderactiviteiten. Denk aan een angstaanjagend spookhuis, spooky-spelletjes en meer!
Een waar succes dus!

De Keizerstraat is helaas niet rekbaar en kan daarom plaats bieden aan een beperkt aantal deelnemers. Kortom, wees er op tijd bij!

Inschrijving en criteria

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug. Alle standhouders worden gevraagd écht mee te doen met het Halloween Thema!

Praktische informatie

Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.

Wil je graag deelnemen aan de Halloween Market?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 28oktober-Halloween-Keizerstraat. Categorie: .
Event Details

Event Details

Start time: 11:00

End time: 21:00