honden_aan_zee

🐶 Honden aan zee

Datum van evenement: 22 oktober 2017
Locatie van evenement: Boulevard, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 11:00 tot 18:00
Afmeting van marktkraam: Stand 3x3
Start opbouw deelnemers: 9:00

Concept

Een evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen. Na het grote succes van vorig jaar is het 22 oktober weer tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee!

Zie hier beeldmateriaal van de 1e editie 

Evenement omschrijving

Het evenement staat in het teken van alles wat met onze viervoeters te maken heeft en vindt plaats op zowel het strand als de boulevard voor Het Kurhaus in Scheveningen. Tijdens Honden aan Zee staat de hond centraal. Er zullen diverse workshops, demonstraties en activiteiten zijn voor de baasjes en de honden. Honden aan Zee wordt breed gecommuniceerd middels verschillende kanalen. Vorig jaar kreeg Honden aan Zee veel aandacht in de media bij onder andere het AD, De Telegraaf, Radio & TV West, Den Haag FM, NK Dock Diving, Zoetermeer Nieuws, Vrij, Buitengewoon Scheveningen en meer.  Klik hier voor de officiële website en Facebook pagina

Inschrijven & Criteria

Er geld een select criteria voor de ondernemers die op Honden aan Zee komen staan. Het product moet aansluiten op onze meeste bezoekers van de dag; de Honden. Kwaliteit zal ook op dit evenement voorop staan.

Voor meer informatie en of vragen: neem direct contact op

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: Hondenaanzee-23okt2017. Categorieën: , .
Event Details

Event Details

Start time: 12:00

End time: 18:00