Placeholder

🎄 Kerstmarkt Reinkenstraat

Datum van evenement: 8 december 2019
Locatie van evenement: Reinkenstraat
Begin- /eindtijd evenement: 12:00 tot 18:00
Afmeting van marktkraam: 4 meter
Start opbouw deelnemers: 10:00

Kerst in de Reinkenstraat

De prachtige Reinkstraat als toneel voor een van de eerste kerstmarkten van het jaar geeft meteen een feestelijk gevoel. Gelegen tussen het Scheveningse strand en het centrum van Den Haag en rijk aan authentieke herenhuizen en mooie bomen is de Reinkenstraat de ideale plek voor het doen van kerstinkopen. De kwalitatieve winkels en de actieve winkeliersvereniging die voor veel vertier zorgt trekken al veel bezoekers naar de winkelstraat. Aangevuld met een kerstmarkt is dit een heus dagje uit voor de bewoners en bezoekers van deze straat.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor kerstmarkt in de Reinkenstraat?

Bezoekers van de Reinkenstraat houden van kwalitatief shoppen, creëren en vermaak voor jong en oud. Ze komen af op de evenementen die in de Reinkenstraat georganiseerd worden vanwege de kwaliteit van het aanbod, het vermaak dat voor het hele gezin wordt verzorgd. Gebaseerd op dit concept selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

Handgemaakt | Kwalitatief | Workshops | Ambachtelijk | Kerstgerelateerde producten

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

Locatie & Praktische informatie

De Reinkenstraat is goed bereikbaar voor auto’s, iedereen kan naar hun stand of standplaats rijden vóór aanvang van het evenement. Hierna kunnen de auto’s in de wijk geparkeerd worden en mogen deze na afloop van het evenement weer gehaald worden om in te laden. De straat is tevens met openbaar vervoer goed bereikbaar. Om elkaar de ruimte te geven voor het laden en lossen en door de straat te kunnen rijden is het wenselijk dat de na het uitladen de auto gelijk weggezet wordt. Rond de Reinkenstraat kan er gratis geparkeerd worden tot 17:00 uur.

Meer praktische informatie volgt in het draaiboek dat in de voor het evenement naar de deelnemers wordt opgestuurd.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: Kerstmarkt-Reinkenstraat-2018. Categorie: .