Placeholder

Le Marie Marché au bord du Lac – Hillegersberg

Datum van evenement: 13 juli 2019
Locatie van evenement: Hillegersberg
Begin- /eindtijd evenement: 11:00 tot 18:00
Afmeting van marktkraam: 4 meter
Start opbouw deelnemers: 10:00

Concept

Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

Marktomschrijving

Voor deze bijzondere editie gaan we naar Hillergersberg! Het groene en lommerrijke Hillegersberg is niet alleen voor de levensgenieters een charmante plek voor boodschappen in de ambachtelijke buurtwinkels, maar ook dé insidertip voor Rotterdamse shopliefhebbers die eens iets anders willen dan de grote winkelstraten. Als kers op de taart staan wij op 13 juli (een week voor de zomer vakantie) in dit prachtige stukje Rotterdam. Alvast genieten van het vakantiegevoel! De marche zal aan de Freericksplaats en uitwaaien naar de Weissenbruchlaan. Naast een leker muziekje zullen er verschillende kinderactiviteiten plaatsvinden.

Inschrijven & Criteria

Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante

Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: Lemariemarche-hillegersberg. Categorie: .
Event Details

Event Details

Start time: 11:00

End time: 21:00