Placeholder

🍒 Le Marie Marché tijdens het UIT – & Embassy festival – Lange Vijverberg

Datum van evenement: 7 & 8 september 2018
Locatie van evenement: Lange Vijverberg, Den Haag
Begin- /eindtijd evenement: 11:00 tot 19:00
Afmeting van marktkraam: 1,2B x 4L
Start opbouw deelnemers: 9:00

Vorig jaar trok het Embassy festival op zaterdag zo’n 40-50 duizend bezoekers over de gehele dag. Het UIT festival zal op zondag vergelijkbaar zijn. Doordat wij één van de festival terreinen zijn wordt het publiek langs het Lange Voorhout en het Plein geleidt. Dit weekend spreekt DE doelgroep aan die wij ook willen bereiken, waardoor deze blend van evenementen een prachtige kans is voor Le Marie Marché.  Met dit festival wordt Le Marie Marché bij 90.000 hagenaren en expats in het vizier gebracht.

Concept
Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk.

Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op FacebookInstagram & lemariemarché.nl.

Marktomschrijving

Normaal vindt elk eerste weekend van de maand Le Marie Marché plaats op ’t Plein in Den Haag! Maar in de maand september sluiten wij aan bij het UIT festival op de Lange Vijverberg.

 

Inschrijven & Criteria

Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die op de markt komen te staan zijn. Er wordt geselecteerd op: Kwaliteit * Authentiek * In het Seizoen * Diversiteit

We Love:  Authentiek | Lokaal | Ambacht | Home made | Brocante=

Wil je graag deelnemen aan Le Marie Marché?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

 

 

Concept

Het uitgangspunt van ‘Le Marie Marché’ is een plek creëren waar zowel lokale mensen als dagjesmensen zich thuis voelen. Le Marie Marché wekt een ‘vakantiegevoel’ op zoals je deze kent van de markten in Frankrijk. Boodschappen doen wordt opeens een feestje! Ook een hapje en drankje op locatie is niet weg te denken. Je vindt er veel mooie foodkramen en seizoensgebonden lifestyle artikelen. Ook gevonden schatten van Brocante & Vintage voelen zich hier direct thuis. Voor iedere bezoeker wat wils. Kijk maar op Facebook, Instagram & lemariemarché.nl.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 1&2sept-LeMarieMarche-1. Categorie: .