Placeholder

💚 Make A Change Festival

Datum van evenement: 6, 7 & 8 juli
Locatie van evenement: Lange Voorhout, Den Haag & Boulevard, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: Vrijdag 14:00 tot 19:00 & zaterdag en zondag 12:00 tot 19:00
Afmeting van marktkraam: n.n.b.
Start opbouw deelnemers: Vrijdag 12:00 & zaterdag en zondag 10:00

Een primeur in Scheveningen! Voor het eerst vindt er een puur duurzaam en biologisch festival plaats, genaamd ‘Make a Change Festival’! Duurzaamheid en biologisch leven zijn groeiende thema’s in de maatschappij en langzaam maar zeker slijt het geitenwollen sokken imago er vanaf. Met het organiseren van dit festival willen wij deze positieve stroom beïnvloeden. Vragen over biologisch en duurzaam leven worden beantwoord en we laten bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met duurzaam consumeren.

Evenement omschrijving

Make a Change Festival gaat plaatsvinden op de Boulevard van Scheveningen, waar wekelijks vele duizenden bezoekers en belangstellende een kijkje komen nemen. De Boulevard zal één dag geheel in het teken staan van ontwikkelingen, initiatieven en  consumeren op duurzaam en biologisch gebied. Wij richten ons op alle huishoudens van zowel nationaal als internationale afkomt, hoog modaal maar zeker ook laag modaal.  De bezoekers komen hier niet alleen in aanraking met duurzame en biologische aspecten, zij komen ook in aanraking met toekomstige vooruitzichten, ontwijkingen, lokale producten en hun eigen huishouden want ‘make a change’ begint bij jezelf. Een evenement met een brede uitstraling die inwoners uit de regio zal trekken die normaliter niets met duurzaam en biologisch van doen hebben. Workshops, demonstraties en lezingen zullen deze dag tot onvergetelijk festival maken.

Markt omschrijving

Als onderdeel van het Make a Change Festival vindt een markt plaats. Ook deze markt bevindt zich op de Boulevard van Scheveningen, waar wekelijks vele duizenden bezoekers en belangstellende een kijkje komen nemen. De Boulevard zal één dag geheel in het teken staan van ontwikkelingen, initiatieven en  consumeren op duurzaam en biologisch gebied. Wij richten ons op alle huishoudens van zowel nationaal als internationale afkomt, hoog modaal maar zeker ook laag modaal.  De bezoekers komen hier niet alleen in aanraking met duurzame en biologische aspecten, zij komen ook in aanraking met toekomstige vooruitzichten, ontwijkingen, lokale producten en hun eigen huishouden want ‘make a change’ begint bij jezelf. Een evenement met een brede uitstraling die inwoners uit de regio zal trekken die normaliter niets met duurzaam en biologisch van doen hebben. Workshops, demonstraties en lezingen zullen deze dag tot onvergetelijk festival maken.

Inschrijven & Criteria

Er geldt een selectiecriteria voor de ondernemers die op het Make a Change Festival komen staan. Wij zoeken deelnemers in de volgende categorieën:

  • Duurzaamheid en kinderen
  • Duurzame materialen en technologie
  • Duurzaam ondernemen
  • Duurzame (biologische) etenswaren en dranken
  • Duurzaam en fashion
  • Duurzaam tuinieren
  • Duurzaam recyclen

 

Ook geldt er een selectiecriteria voor de ondernemers die op de Make a Change markt komen staan. Wij zoeken deelnemers in de volgende categorieën:

Lokaal | Biologisch | Duurzaam | Kwalitatief

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

Wil je graag deelnemen aan het Make a Change Festival? Vraag het informatie pakket aan via info@kreativevents.nl of schrijf je hieronder in voor de markt.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 678-macfest. Categorie: .
Extra informatie
Selecteer hieronder uw kraamtype

5 & 6 juli, 5 & 7 juli, 5 juli, 5, 6 & 7 juli, 6 & 7 juli, 6 juli, 7 juli