Placeholder

💚 Make A Change Festival (Duurzaamheidsfestival)

Datum van evenement: 6 juli
Locatie van evenement: Lange Voorhout, Den Haag
Begin- /eindtijd evenement: 12:00-18:00 markt, evenement tot 20:00 uur
Afmeting van marktkraam: 4 meter
Start opbouw deelnemers: zaterdag 10:00 uur

Een primeur in Den Haag! Een duurzaamheidsfestival waar (lokale) duurzame initiatieven en producten worden voorgesteld aan publiek.

Evenement omschrijving

Jaren hebben wij kunnen genieten van Den Haag, de stad aan zee, maar hoe zorgen we ervoor ondanks de klimaat- en wereld veranderingen,  we onze stad aan zee veilig kunnen overdragen aan onze kinderen? De afgelopen jaren is het thema duurzaamheid door particulieren en  vele, vaak grotere, bedrijven omarmd. Maar ook kleinere lokale initiatieven duiken steeds vaker op, allemaal met het eenzelfde doel: duurzamer leven.  Allemaal willen wij een klein steentje bijdragen aan onze gezondheid en aan het milieu, maar nog steeds heerst de vraag in het dagelijks leven: waar moeten we beginnen? Deze vraag willen wij samen met (lokale) duurzame initiatieven en ondernemers beantwoorden tijdens het Make a Change festival oftewel MaC festival.

Markt omschrijving

Als onderdeel van het Make a Change Festival vindt er een duurzame markt plaats. De duurzame markt bevindt zich op het Lange Voorhout in centrum Den Haag waar wekelijks vele bezoekers en belangstellende een kijkje komen nemen. Naast de markt zal het evenement bestaan uit inspiratie stands door (lokale) duurzame initiatieven, workshops & lezingen, activiteiten en een Food of the Future Foodcourt. Voor de complete programmering verwijzen wij u naar www.macfestival.nl

Inschrijven & Criteria

Er geldt selectiecriteria voor de ondernemers die op MAC Festival komen staan.

Wij zoeken deelnemers met de focus op duurzame producten en initiatieven.

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

Wil je graag deelnemen aan Make a Change Festival? Vraag meer informatie aan via info@kreativevents.nl of schrijf je hieronder in voor de duurzame markt.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 678-macfest. Categorie: .
Extra informatie
Selecteer hieronder uw kraamtype

6 juli Foodtruck standplaats, 6 juli Grondplaats per meter, 6 juli marktkraam