Placeholder

🍻 Scheveningen Bier Festival

Datum van evenement: 4 & 5 november
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: wordt nog bekend gemaakt
Afmeting van marktkraam: Barren
Start opbouw deelnemers: wordt nog bekend gemaakt

Concept

Het brouwen van bier zit al eeuwen in de Nederlandse genen. Afgelopen jaren is het niet alleen bij de grote brouwerijen gebleven, ook kleinere brouwerijen grepen hun kans en ontwikkelden hun eigen bieren. En met groot succes! Het Scheveningen Bier Festival is dé kans voor alle bierbrouwerijen om hun bieren tentoon te stellen aan het grote publiek!

Markt omschrijving

Het Scheveningen Bier Festival vindt plaats op De Pier, de perfecte locatie om te genieten van een heerlijk biertje en een hapje erbij! De Pier is niet alleen in trek bij de Hagenaar of Hagenees maar ook grote aantallen toeristen komen een bezoekje aan deze plek brengen. Op 4 & 5 november komen zij allemaal genieten van bieren die lokaal zijn gebrouwen op een eigenwijze manier, met een bijzonder verhaal. Naast dat er veel geproefd kan worden, zal food and beer paring een centraal thema zijn. Welk biertje smaakt bij welk gerecht of hapje? Kom langs voor de heerlijk ongedwongen sfeer waar er tijd is voor echte genieters en bepaal zelf welk craft beer het lekkerst is!

Inschrijven en criteria

Er geldt een selectie criteria voor de ondernemers die deelnemen aan het evenement. Er wordt geselecteerd op:

Craftbier | Foodpairing met bier | bijpassende – bier-  producten 

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

Praktische informatie

Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Extra informatie en routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week van het evenement.
Spullen kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan het Scheveningen Bier Festival? Meld je dan aan via onderstaand menu.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 28&29okt-SchevBierFest-DePier. Categorie: .
Event Details

Event Details

Start time: 00:00

End time: 00:00