Placeholder

Summer of Love Market

Datum van evenement: 10 t/m 13 mei 2018
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 12:00 tot 19:00
Afmeting van marktkraam: 0,8B x 3L
Start opbouw deelnemers: 10:00

Vind Peace, Love & Happiness op de Summer of Love Market

Keer terug in de 60’s en 70’s met deze open-minded en free-spirited hippiemarkt. Dit jaar keert de Summer of Love Market terug, voor de authentieke en moderne hippies en grootser dan ooit! Dit is de markt waar je de mooiste handgemaakte kleding, exotische sieraden, meest bijzondere kunstvoorwerpen en liefdevolle muziek zult vinden. Begin deze zomer liefdevol en kleurrijk op de Summer of Love Market. Tijdens deze editie wordt extra drukte verwacht vanwege Hemelvaart.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Summer of Love Market?

De Summer of Love Market is een markt voor bezoekers die affiniteit hebben met de hippiecultuur, authentiek of modern. Bezoekers verwachten hier zelfgemaakte, zomerse producten, mindfulness, gekleurde waren en exotische sieraden in de 60’s en 70’s stijl. Om deze reden zijn wij op zoek naar deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

Handgemaakt | Kwalitatief | Hippie | Exotisch | Ibiza-style | Mindfulness | Happiness

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij bijpassende aankleding tijdens een evenement met specifiek thema.

LET OP! Er kunnen geen overdekte tenten staan.

Locatie & Praktische informatie

De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten presenteren aan een veelzijdig publiek. Gelegen boven de zee biedt deze unieke locatie met een industrieel decor een prachtig uitzicht voor zowel de lokale bezoekers als de graag geziene toeristen. Dit authentieke stukje Scheveningen is de perfecte locatie voor jong en oud voor een geslaagd dagje uit.
De markt vindt plaats binnen de Pier en is hiermee volledig overdekt. Naast hun attracties en kleine winkels biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers kunnen shoppen en genieten.

Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.
Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 10t/m13mei-SummerofLove. Categorie: .