Placeholder

Vegetarisch Foodtruck Festival & Bio Market

Datum van evenement: 13 t/m 15 april
Locatie van evenement: Kerkplein, Den Haag
Begin- /eindtijd evenement: Vrijdag: 15:00 tot 22:00 Zaterdag 12:00 tot 19:00 (Markt) 22:00 (Foodtrucks) Zondag 12:00 tot 19:00
Afmeting van marktkraam: 1,2B x 4L
Start opbouw deelnemers: 10:00

De lekkerste (vegetarische) hapjes op Foodtruck Festival en Bio Market

Gezond, duurzaam en verantwoord eten is iets waar veel mensen zich tegenwoordig mee bezig houden. Tijdens dit Foodtruck Festival met Biologische Markt staat proeven en kennis opdoen centraal. Op de Biologische Markt zullen verschillende workshops gegeven worden om mensen kennis te laten maken met duurzaam eten.

Is duurzaam en vegetarisch eten wel voor iedereen?

De bezoekers van het Festival en de Markt houden van eten en proberen graag nieuwe dingen op dit gebied. Dit betekent dat een vegetarische en biologische benadering van culinaire versnaperingen centraal staat, om zo het brede publiek kennis te laten maken met creatieve gerechten en minder bekende producten. Voor het groeiend aantal vegetariërs is dit hét food festival om zich zorgeloos te laten gaan en daadwerkelijk alles te kunnen proeven. Omdat het evenement zich richt op duurzaamheid en verantwoord voedsel, selecteren wij deelnemers die zich identificeren met de volgende criteria:

Duurzaam | Vegetarisch | Biologisch | Kwaliteit | Food | Handmade

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

Locatie & Praktische informatie

Het Kerkplein is een van de oudste pleinen in Den Haag en is recent geheel vernieuwd. Een passende locatie om een Foodtruck Festival en Bio Market te organiseren, zeker nu het plein zelf ook groener aan doet. Het plein ligt centraal gelegen in Den Haag en is goed bereikbaar met de auto en de Foodtruck. Meer informatie zal verstrekt worden in het draaiboek in de week voorafgaand aan het evenement.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: Vegetarisch Foodtruck Biologische markt april. Categorie: .