Placeholder

Voorjaarsfestival

Datum van evenement: 26 mei 2018
Locatie van evenement: Julianabaan, Voorburg
Begin- /eindtijd evenement: 11:00 - 17:00 uur
Afmeting van marktkraam: 4 meter
Start opbouw deelnemers: 9:00

Vier de lente in Voorburg

Het Voorjaarsfestival is hét festival waar je geniet van de lente in het mooie Voorburg. Winkelcentrum De Julianabaan is dit jaar het podium van dit lentefestijn. Vrolijke voorjaarsproducten, lentemode, tuinartikelen en andere producten gerelateerd aan de lente vind je hier eind mei. Naast lente-proof producten zijn ook heerlijke delicatessen op hun plaats. De verschillende activiteiten die georganiseerd worden dragen zorg voor vermaak voor het gehele gezin.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor het Voorjaarsfestival?

Het voorjaarsfestival is een mooie gelegenheid om lente te vieren op een gezellige markt. Bezoekers verwachten hier vrolijke voorjaarsproducten en lentemode vergezeld door culinaire versnaperingen en gezelligheid. Om deze reden zijn wij op zoek naar deelnemers die zich kunnen identificeren met de volgende criteria:

Lentemode | Voorjaarsproducten | Tuinartikelen | Food | Kwalitatief | Delicatessen

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij bijpassende aankleding tijdens een evenement met specifiek thema.

Locatie & Praktische informatie

Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg is al jarenlang het middelpunt van evenementen in Voorburg. De winkeliers hebben met deze evenementen als hoofddoel “Gezelligheid en Vertier” creëren.  Het winkelcentrum is centraal en zeer gunstig gelegen en het is makkelijk te bereiken via verschillende uitvalswegen. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 26mei-Voorjaarsfestival-Voorburg. Categorie: .
Extra informatie
Evenement type

Markt

Event Details

Event Details

Start time: 12:00

End time: 18:00