🍴 What the Fork?!? Foodtruck Festival

Datum van evenement: 18 & 19 November 2017
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 12:00-22:00 | 12:00-20:00
Afmeting van marktkraam: Grondplaats
Start opbouw deelnemers: vrijdag of za/zon vanaf 10:00

Concept

Dat de zomer voorbij is betekent niet dat What The Fork?!? ook over is, wij gaan gewoon door! Voor de laatste keer in dit jaar keren we weer terug naar De Pier, waar het succes van What The Fork?!? begon. Ook dit keer zijn de foodtruck, foodfietsen en vaste venues weer te vinden op De Pier, vol met ambachtelijk bereide producten! We maken er weer een culinair, sfeervol en gezellig festival van, als afsluiter van het What The Fork?!?-seizoen.

Naast het 15-20 tal ondernemers die het bezoek van de meest mooie, leuke en unieke gerechten of dranken voorzien, heeft What The Fork?!? het gehele weekend ook muziekprogrammering: DJ’s en live muziek waar de trucks zelfs nog van gaan swingen! Ook voor de kinderen worden speciale activiteiten georganiseerd.

Markt omschrijving

18 & 19 november wordt De Pier in Scheveningen omgetoverd tot een waar Food Walhalla met What The Fork?!? indoor foodtruck festival. De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten zien aan een veelzijdig publiek. Naast de Hagenaar of Hagenees trekt De Pier namelijk grote aantallen toeristen naar dit mooie stukje Scheveningen. Bezoekers laten hun zintuigen verassen door het brede assortiment dat te vinden is op dit festival.

Alle redenen om deel te nemen:
– Een regulier weekend trekt zo’n 20.000 bezoekers op de Pier
– Enige foodtruck festival in Nederland boven de zee
– Een vol muziek programma
– De gouden combinatie van een foodtruck festival en een markt

Inschrijven en criteria

Voor dit evenement geldt selectie criteria:

Kleine foodtrucks| foodfietsen & bakfietsen met andere producten dan: hamburgers, friet, gefrituurde vis, pulled pork, braadworst of pannenkoeken

LET OP!

Omdat het foodtruck festival binnen plaatsvindt, zijn er strikte afmetingseisen voor de foodtruck. Een foodtruck kan MAXIMAAL 225 cm breed zijn en MAXIMAAL 310 cm hoog. Wanneer wij u geen plek kunnen bieden door verkeerd doorgegeven afmetingen wordt uw stageld niet geretourneerd. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen via: 070-4500577.

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling. Graag zien wij dit ook tijdens thema evenementen terug.

 What The Fork?!? is uniek in de combinatie van foodtrucks én een Handmade & Delicatessen markt. Heb jij een heerlijke delicatesse of mooie, unieke lifestyle / handgemaakte producten? Schrijf je dan in voor de What The Fork?!? Handmade & Delicatessen markt in onze agenda of klik hier.

Voldoe je aan de criteria en wil je graag deelnemen aan What The Fork?!?  Meld je dan aan via onderstaand menu.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: 18&19nov-whatthefork-depier. Categorie: .
Event Details

Event Details

Start time: 11:00

End time: 18:00