Placeholder

🍴 What The Fork?!? Foodtruck Festival

Datum van evenement: 17 & 18 november 2018
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 12:00 tot 19:00
Afmeting van marktkraam: Foodtrucks
Start opbouw deelnemers: 10:00

Het enige Foodtruck Festival boven de zee!

Genieten van een culinair, sfeervol en gezellig festival op een bijzondere locatie boven zee? Dat is waar What The Fork?!? voor staat. De laatste editie van 2018 komt met een Foodtruck Festival en een Handmade & Delicatessen Market. Proef de lekkerste producten op het Foodtruck Festival en shop unieke en ambachtelijke producten op de What The Fork?!? Market.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor What The Fork?!? Foodtruck Festival?

Op What The Fork?!? zijn bezoekers op zoek naar de lekkerste delicatessen en zelfgemaakte producten tijdens het shoppen. Daarom selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

Food | Handgemaakt | Kwalitatief | Ambachtelijk | Culinair | Kleine Foodtrucks| Foodfietsen & bakfietsen met andere producten dan: hamburgers, friet, gefrituurde vis, pulled pork, braadworst of pannenkoeken

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling.

LET OP! Omdat het Foodtruck Festival binnen plaatsvindt, zijn er strikte afmetingseisen voor de Foodtrucks. Een Foodtruck kan MAXIMAAL 225cm breed zijn en MAXIMAAL 310cm hoog zijn. Wanneer wij u geen plek kunnen bieden door verkeerd doorgegeven afmetingen, wordt uw stageld niet geretourneerd. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen via: 070-4500577.

 Locatie & Praktische informatie

De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten presenteren aan een veelzijdig publiek. Gelegen boven de zee biedt deze unieke locatie met een prachtig uitzicht voor zowel de lokale bezoekers als de graag geziene toeristen. De markt vindt plaats binnen de Pier en is hiermee volledig overdekt. Naast hun attracties en kleine winkels biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers kunnen shoppen en genieten.

Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.

Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: What the Fork Foodtruck november. Categorie: .