Placeholder

What The Fork?!? Handmade & Delicatessen markt

Datum van evenement: 24 & 25 februari
Locatie van evenement: De Pier, Scheveningen
Begin- /eindtijd evenement: 12:00 - 20:00 (zaterdag) 12:00 - 19:00 (zondag)
Afmeting van marktkraam: 0,8B x 3L
Start opbouw deelnemers: 10:00

Het enige Foodtruck Festival boven de zee!

Genieten van een culinair, sfeervol en gezellig festival op een bijzondere locatie boven zee? Dat is waar What The Fork?!? voor staat. Deze eerste editie van 2018 zal worden afgetrapt met een Foodtruck Festival en een Handmade & Delicatessen Market.  Proef de lekkerste producten op het Foodtruck Festival en shop unieke en ambachtelijke producten op de What The Fork?!? Market.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor What The Fork?!? Foodtruck Festival?

Op What The Fork?!? zijn bezoekers op zoek naar de lekkerste culinaire versnaperingen en zelfgemaakte producten tijdens het shoppen. Daarom selecteren wij ondernemers in de volgende categorieën voor deze markt:

Handgemaakt | Kwalitatief | Ambachtelijk | Culinair | Passie & Plezier

In verband met de uitstraling van onze evenementen verzoeken wij onze deelnemers om rekening te houden met kwalitatieve aankleding & uitstraling

LET OP!

Er kunnen geen overdekte tenten staan.

Locatie & Praktische informatie

De Pier biedt de ruimte om onze deelnemers op een creatieve manier hun assortiment te laten presenteren aan een veelzijdig publiek. Gelegen boven de zee biedt deze unieke locatie met een industrieel decor een prachtig uitzicht voor zowel de lokale bezoekers als de graag geziene toeristen. Dit authentieke stukje Scheveningen is de perfecte locatie voor jong en oud voor een geslaagd dagje uit.
De markt vindt plaats binnen de Pier en is hiermee volledig overdekt. Naast hun attracties en kleine winkels biedt De Pier verschillende eet- en drinkgelegenheden waar bezoekers kunnen shoppen en genieten.

Tot 11:00 uur kunt u laden en lossen op De Pier. U kunt met de auto bij De Pier komen door over de boulevard van Scheveningen te rijden. Meer informatie evenals de routebeschrijving ontvangt u in het draaiboek in de week voor het evenement.
Producten kunnen op eigen risico van zaterdag op zondag bij uw kraam blijven staan. De Pier wordt ’s avonds afgesloten en heeft 24/7 beveiliging.

Reserveren.. Dat kan hieronder

Stap 1. Kies uw kraamtype en/of grondplaats per meter

Clear selection

Stap 2. Hier staat de prijs van uw geselecteerde kraamtype en/of grondplaats

Zodra u uw marktkraam heeft geselecteerd, zal hieronder de prijs komen te staan. U kunt hierna verder naar stap 3.

SKU: What the Fork Markt Februari-1-market. Categorie: .