Het verhaal achter Kreativ Events...

Met 10 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen is Kreativ Events Nederland een sterk team bestaande uit jonge professionals. We zijn gevestigd in Den Haag, maar opereren door het hele land.

Jong, ervaren en met het hart op de goede plaats proberen wij voor alle partijen een succesvol evenement neer te zetten. Ieder evenement beschouwen we als een nieuwe kans voor het creëren van een memorabel succes. Deze dynamische aanpak zorgt ervoor dat het geen routinewerk wordt en dat we altijd open staan voor invloeden van buitenaf....Waar zien wij onszelf in de evenementenbranche

Zowel de deelnemers, als de opdrachtgever, maar óók de bezoekers staan bij ons hoog in het vaandel. De samenwerking tussen deze partijen zorgt voor een succes en wij bieden door middel van onze evenementen een prettig platform op mooie, bekende of juist unieke locaties. Het concept en de regie van deze evenementen is totaal afhankelijk van het initiatief en daarom zeer flexibel. Wij geloven dat het alleen zin heeft om als toevoeging aan de huidige branche te dienen, als het concept zich daadwerkelijk onderscheidt van de menigte. Niet door de extremen op te zoeken, maar door de samenwerking te verhogen tussen opdrachtgever en deelnemers. Via deze aanpak willen wij geen eenmalige evenementen opzetten, maar evenementen die gedurende de jaren groeien tot niet weg te denken concepten waar iedereen kan genieten op zijn manier van een onvergetelijke dag.

Onze Missie en Visie
 
 

De afgelopen 2 jaar hebben wij al veel markten en evenementen georganiseerd. Onder andere op bovenstaande locaties. Wij streven er naar om er nog vele aan deze lijst te mogen toevoegen.

...Onze missie

Kreativ Events Nederland staat voor het creëren en organiseren van momenten. De mooie herinnering aan het vorige evenement en het uitkijken naar toekomstige evenementen. Ieder moment is door de omstandigheden uniek en wij streven ernaar om deze unieke ervaringen memorabel te laten zijn door middel van een creatieve en persoonlijke aanpak.

...Onze visie

De evenementenbranche is zeer dynamisch, een die blijft groeien en evolueren. Wij spelen hier op in door nauw te luisteren naar onze opdrachtgevers en gehoor te geven aan hun wensen. Daarnaast blijven wij opkomen voor onze deelnemers, omdat een soepele samenwerking voor de beste resultaten zal zorgen voor alle partijen. Van kleine evenementen op een willekeurige weekdag, tot een jaarlijks terugkerend en exponentieel groeiend succes, wij maken alles mogelijk.

Kreativ Events Nederland gelooft dat het alleen zin heeft om als toevoeging aan de huidige branche te dienen, als het concept zich daadwerkelijk onderscheidt van de massa. Niet door de extremen op te zoeken, maar door de samenwerking te verhogen met opdrachtgever en deelnemers. Een evenement is namelijk alleen een succes als alle partijen dat zo ervaren. Door onze transparantie weten alle partijen waar zij aan toe zijn en zullen de bekende ‘kleine lettertjes’ geen rol spelen in het zaken doen.

Het creëren van een platform voor zowel nieuwe als bestaande deelnemers en deel uitmaken van een onvergetelijke dag van de bezoekers is ons doel bij elk evenement.