Voorheen organiseerden wij de award winnende Drijvende Kerstmarkt Leiden organiseerden. Sinds vorig jaar werken we aan een nieuw concept op de Hooglandse Kerkgracht in Leiden: de Nostalgische Kerstmarkt. Deze straat wordt wel eens gezien als de mooiste straat van Leiden en ligt naar de Hooglandse Kerk pal in het centrum. De kerstmarkt is een onderdeel van de grote Winter Wonder Weken van Leiden. Een reeks van winterevenementen in de Leidse binnenstad bestaand uit onder andere lichtjesparade, de ijsbaan, de nostalgische kermis en natuurlijk de kerstmarkt.

Bent u de perfecte (markt)deelnemer voor de Nostalgische Kerstmarkt?
De bezoekers van de Nostalgische Kerstmarkt Leiden houden van shoppen en uiteraard van kerst. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers die onze chalets met de echte kerstgedachte zullen vullen. Voor dit evenement gelden strenge selectiecriteria voor de deelnemers die op de kerstmarkt komen te staan, er wordt geselecteerd op kwaliteit, kerst gerelateerde producten en andere producten.

De kerstmarkt in Leiden is inmiddels een begrip en na onze eerste editie op de Hooglandse Kerkgracht hebben wij ondervonden dat de bezoekers ook deze locatie meer dan waarderen. Daarom pakken we dit jaar extra uit en toveren we deze pittoreske straat van 13 t/m 17 december om tot een heus winterwonderparadijs.

Wil je de informatie brochure ontvangen van de Nostalgische Kerstmarkt Leiden 2023? Stuur een email naar info@kreativevents.nl met daarin jouw gegevens en product.

De genoemde prijzen zijn nog onder voorbehoud.

Datum16 december 2023
PlaatsHooglandse Kerkgracht, Leiden
Tijd van12:00
Tijd tot21:00
Prijs€125,- excl. BTW
PrijsbeschrijvingChalet:
€125,- per dag

Stroom:
< 1500 W: €10,- excl. BTW
< 3500 W: €15,- excl. BTW
< 7000 W: €30,- excl. BTW
> 7000 W: €35,- excl. BTW