*Boergondisch Festival is verplaatst naar een latere datum. Binnenkort meer informatie*

Bourg-.. uh Boergondisch genieten met de lekkerste foodtrucks. Dat doe je bij Boergondisch Festival in Den Haag! Boergondisch Festival staat garant voor lekker bourgondische eten, fantastische (live)muziek en gezelligheid. Neem plaats aan één van de knusse tafels aan De Hofvijver met je naasten. Bestel je favoriete hapjes en welverdiende drankje en blijf lekker aan tafel van elkaar genieten tot de *PLING* en je bestelling klaar is. Boergondisch genieten doen we namelijk veilig, met elkaar en.. vegetarisch!

De eerste editie van het Boergondisch Festival in Den Haag zal namelijk helemaal vega zijn! Je kunt bij ons genieten van je welbekende vega hapjes én nieuwe favorieten leren kennen. Natuurlijk zijn er ook voldoende heerlijke drankjes beschikbaar. Het begin van de zomer moet immers wel goed gevierd worden!

Dus, wat doe jij 2, 3 en 4 juli? Wij weten het wel! Wij genieten dan met een drankje in de hand en voldoende hapjes op tafel van het prachtige Den Haag met onze lieve vrienden en (live)muziek. Zet het in je agenda: 2, 3 & 4 juli op de Lange Vijverberg in Den Haag. We zien je daar!!

Oh, en heb jij een toffe (vegetarische) foodtruck en wil jij je plekje op Boergondisch bemachtigen? De inschrijvingen staan open!

Voor meer informatie check www.boergondischfestival.nl

Datum2 juli 2021t/m 4 juli 2021
PlaatsLange Vijverberg Den Haag
Tijd van15:00
Tijd tot22:00
Prijs25% afdracht