Het verhaal achter Kreativ Events…
Met 12 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen is Kreativ Events Nederland een sterk team bestaande uit jonge professionals. Gevestigd in Den Haag, maar actief door het hele land.

Jong, ervaren en met het hart op de goede plaats zetten wij voor alle aandeelhouders een succesvol evenement neer. Ieder evenement beschouwen we als een nieuwe kans voor het creëren van een memorabel succes. Onze dynamische aanpak zorgt ervoor dat maatwerk geen routine wordt. Wij staat altijd open voor ideeën en invloeden van buitenaf.

…Waar zien wij onszelf in de evenementenbranche
Zowel de deelnemers als de opdrachtgever, maar óók de bezoekers staan bij ons hoog in het vaandel. De samenkomst van deze partijen zorgt voor een succes! Daarnaast toveren wij door middel van onze evenementen mooie, bekende of juist unieke locaties om tot een platform voor gezelligheid en succes. Het concept en de regie van deze evenementen is totaal afhankelijk van het initiatief en daarmee zeer flexibel. Wij geloven dat het alleen zin heeft om als toevoeging aan de huidige branche te dienen, als het concept zich daadwerkelijk onderscheidt van de menigte. Niet door de extremen op te zoeken, maar door de samenwerking tussen opdrachtgever en deelnemers te versterken. Via deze aanpak zetten wij evenementen op die voor herhaling vatbaar zijn en die gedurende de jaren groeien tot niet weg te denken concepten waar iedereen kan genieten van een onvergetelijke dag!

…Onze missie
Kreativ Events Nederland staat voor het creëren en organiseren van momenten. De mooie herinnering aan het vorige evenement en het uitkijken naar toekomstige evenementen. Ieder moment is door de omstandigheden uniek en wij streven ernaar om deze unieke ervaringen memorabel te laten zijn door middel van een creatieve en persoonlijke aanpak.

…Onze visie
De evenementenbranche is zeer dynamisch, een die blijft groeien en evolueren. Wij spelen hierop in door nauw te luisteren naar onze opdrachtgevers en gehoor te geven aan hun wensen. Daarnaast blijven wij opkomen voor onze deelnemers, omdat een soepele samenwerking voor de beste resultaten zal zorgen voor alle partijen. Van kleine evenementen op een willekeurige weekdag, tot een jaarlijks terugkerend en exponentieel groeiend succes, wij maken alles mogelijk!

Een evenement is alleen een succes als alle partijen dat zo ervaren. Door onze transparantie weten alle partijen waar zij aan toe zijn en zullen de bekende ‘kleine lettertjes’ geen rol spelen in het zaken doen.

Het creëren van een platform waarop nieuwe en bekende deelnemers van onze evenementen een onvergetelijke dag voor de bezoekers kunnen neerzetten is ons doel bij elk evenement!