Het verhaal achter Kreativ Events
Met 12 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen is Kreativ Events een sterk team bestaand uit jong professionals. Gevestigd in Nootdorp, maar actief in Den Haag en omstreken.

Jong, ervaren en met het hart op de juiste plaats zetten wij voor alle aandeelhouders een succesvol evenement neer. Ieder evenement beschouwen wij als een nieuwe kans voor het creëren van een memorabel succes. Onze dynamische aanpak zorgt ervoor dat maatwerk geen routine wordt. Wij staan altijd open voor ideeën en invloeden van buitenaf.

Werken bij Kreativ Events

Wil jij deel uitmaken van dit jonge en dynamische team? Is jouw kennis en ervaring onmisbaar in onze organisatie? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures.

Waar zien wij onszelf in de evenementenbranche
Zowel de deelnemers als de opdrachtgever, maar óók de bezoekers staan bij ons hoog in het vaandel. De samenkomst van deze partijen zorgt voor een succes! Daarnaast toveren wij door middel van onze evenementen mooie, bekende en unieke locaties om tot een platform voor gezelligheid en succes. Het concept en de regie van deze evenementen is totaal afhankelijk van het initiatief en daarmee zeer flexibel. Wij geloven dat het alleen zin heeft om als toevoeging aan de huidige branche te dienen, als het concept zich daadwerkelijk onderscheidt van de menigte. Niet door de extremen op te zoeken, maar door de samenwerking tussen opdrachtgevers en deelnemers te versterken. Via deze aanpak zetten wij evenementen op die voor herhaling vatbaar zijn en die gedurende de jaren groeien tot niet weg te denken concepten waar iedereen kan genieten van een onvergetelijke dag!

Onze missie
Kreativ Events staat voor het creëren en organiseren van momenten. De mooie herinnering aan het vorige evenement en het uitkijken naar toekomstige evenementen. Ieder moment is uniek en wij streven ernaar om deze unieke ervaringen memorabel te laten zijn door middel van een creatieve en persoonlijke aanpak.

Onze visie
De evenementenbranche is zeer dynamisch, een die blijft groeien en evolueren. Wij spelen hierop in door nauw te luisteren naar onze opdrachtgevers en gehoor te geven aan hun wensen. Daarnaast blijven wij opkomen voor onze deelnemers, omdat een soepele samenwerking voor de beste resultaten zal zorgen voor alle partijen. Van kleine evenementen op een willekeurige weekdag, tot een jaarlijks terugkerend en exponentieel groeiend succes, wij maken alles mogelijk!

Een evenement is alleen een succes als alle partijen dat zo ervaren. Door onze transparantie weten alle partijen waar zij aan toe zijn en zullen de bekende ‘kleine lettertjes’ geen rol spelen in het zaken doen.