Rokende BBQ’s, koud bier en heel veel vrolijke gezichten… Dat was het beeld dat we voor ons hadden bij het organiseren van de eerste editie van het Boergondisch Festival. Als je naar de beelden kijkt, kun je wel zeggen dat dat gelukt is! Boergondisch Festival is een Kreativ Concept en de eerste editie deden we maar direct goed met Bier & Braai in Leiden.

Hier bundelden we onze krachten met lokale Brouwerij Pronck en natuurlijk al onze Boergondiƫrs om de lekkerste (craft) bieren en gerechten van het vuur te serveren. We toverden het Ambachtsplein, naast Brouwerij Pronck, om tot een knusse en gezellige plek om samen te komen. Lange biertafels om met de hele vriendengroep aan plaats te nemen, knusse priklichten en veel groen maakten de anders normale parkeerplaats de perfecte plek om samen te komen.

Boergondisch: Bier & Braai is een Kreativ Concept dat wij van conceptontwikkeling tot vergunngingsaanvraag, marketing, opbouw en op het evenement zelf onder handen hebben genomen. En daar mogen we best trots op zijn, al zeggen we het zelf!

Meer Kreativ Evenementen.

Foto’s: Simone Frederique
Video: Wessel van Leeuwen