Op zaterdag 22 juni is het zover: de Thomsonlaan en Fahrenheitstraat in Segbroek worden omgetoverd voor het jaarlijkse buurtfeest! Tijdens het buurtfeest vormen de twee straten één grote lifestyle markt. Daarnaast is er entertainment voor de kinderen met verschillende activiteiten en zal er een podium zijn met een zitgedeelte en voor een drankje en een hapje van de foodtrucks. Met meer dan zeventig kraampjes voor marktkraamhouders en kramen voor winkeliers is de markt dé trekpleister van de buurt. 

De organisatie én de buurt zijn dol op hippe en handgemaakte producten, maar ook alledaagse en hebbedingetjes zijn gewild.  Creativiteit, passie en enthousiasme worden aangemoedigd en werken aanstekelijk. Het Segbroek Festival is altijd een groot feest met vele bezoekers. 

Dit altijd gezellige event zorgt voor een unieke beleving voor jong en oud. De bezoekers van het buurtfeest bezoeken jaarlijks massaal de markt. Kun jij deze markt niet missen in jouw agenda? Schrijf je dan snel in en wie weet zien we elkaar op 22 juni op het Segbroek Festival.  

Ben je een winkelier op de Fahrenheitstraat of Thomsonlaan? Vermeld dit dan in de opmerkingen bij jouw aanmelding!

Datum22 juni 2024
PlaatsFahrenheitstraat & Thomsonlaan
Tijd van10:00
Tijd tot17:00
Prijsv.a. €80,- excl. BTW
PrijsbeschrijvingKraam: D1.10m x B4m €80,00
Grondplaats: €20,00 per meter. [minimale afname 2m]
Stroom: beschikbaar vanaf 500 watt
Kramen met food & drinks niet meer beschikbaar!

Foodtruck: €250 excl. BTW
Stroom vanaf €50 excl. BTW
Tijden foodtruck: 12:00 - 21:00