De Haagse Horeca Beurs, voorheen de Haagse Strand- en Terrasbeurs, blijft groeien en is in 2021 uitgebreid tot een tweedaagse beurs! Tijdens de beurs ontmoeten horecaleverancier, -ondernemer, -personeel, bedrijfsleider en (chef-)kok elkaar in de Grote Kerk in Den Haag. Hier genieten zij van de nieuwste innovaties op gebied van eten, drinken en duurzaamheidsinitiatieven. Er is enorm veel te beleven bij de stands van de leveranciers, masterclasses en activiteiten op de beurs. Daarnaast werden er, zoals elk jaar, ook weer awards uitgereikt op de beurs. Deze zijn dit jaar uitgebreid met de ‘Haagse Signature Dish’ en de ‘Mooiste Latte’. Voor deze awards streden (chef-)koks en barista’s van Den Haag eerst online voor de meeste stemmen en vervolgens op de beurs door hun ‘Signature Dish’ te bereiden en hun mooiste latte art te creëren voor een ervaren jury. Het team van Kreativ Events verzorgd de organisatie van de Haagse Horeca Beurs van A tot Z; van idee en planning tot productie op de beurs en evaluatie.

De Haagse Horeca Beurs organiseren wij in opdracht van de VVS in samenwerking met de Sligro, Heineken, Koninklijke Horeca Nederland, ROC Mondriaan, Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, Gemeente Den Haag en Colorworks.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan ook de rest van ons portfolio!

Foto’s: Anne de Rijk