Op 5 mei vieren we de vrijheid. Dit is een belangrijke dag om bij stil te staan, want vrijheid is voor lang niet iedereen even normaal. Tijdens de Vrijheidsmaaltijd op de Lange Voorhout waren vrijheid én onvrijheid het onderwerp van gesprek. Verschillende sprekers en zangers vertelden hun verhaal en startten zo het gesprek met 500 Hagenaars die aan tafel zaten tijdens de lunch. De tafels dienden niet alleen als plaats om aan te schuiven, maar ook als podium voor de sprekers en zangers. De lunch bestond uit de Vrijheidssoep, broodjes en salade van de Participatiekeuken. De vrijwilligers van de Vrijheidsmaaltijd begroetten de gasten enthousiast en hielpen hen naar kun plek aan de tafel van 140 meter.

Kreativ Events ondersteunde bij dit evenement in de productie. Met veel tevreden gasten en een belangrijke dag, kunnen wij weer spreken van een evenement waar we trots op zijn.

Dit evenement is een samenwerking met Fa-Bricage, Stichting Museumkwartier Den Haag, Ensanne, RF Shows, de Participatiekeuken en Supportmarkt.

Bekijk ook de rest van ons portfolio of neem contact met ons op als we wat voor jouw evenement kunnen betekenen.

Fotografie: Anne Reitsma