Na twee jaar tijd was het eindelijk zo ver.. de Noordboulevard was al een tijdje klaar en nu kon deze ook officieel geopend worden. De opening van de Noordboulevard betekent veel voor Scheveningen. Dit stukje Scheveningen is nu optimaal in gebruik, waardoor een dagje naar de kust nóg aangenamer is.

Een evenement op Scheveningen is natuurlijk een evenement dicht bij ons hart. Wij zijn dan ook ontzettend trots op het mooie weekend waar wij met volle bak ondersteuning aan hebben verleend. Dit waren drie dagen vol feestelijke momenten. Wij hebben o.a. ondersteund bij de invulling en inhuur van het programma, hielpen ook bij de productie van het evenement en hebben iets kunnen bijdragen aan de communicatie. Zo werd het weekend officieel geopend door de burgemeester, waren er verschillende optredens van o.a. Samantha Steenwijk en kon jong en oud zich vermaken op de boulevard tijdens een van de vele activiteiten.

Onze liefde voor Scheveningen en evenementen kwam weer samen tijdens de opening van de Noordboulevard. Wij zijn blij dat wij ons steentje hebben bijgedragen aan dit mooie evenement.

Bekijk hier meer van ons portfolio of neem contact met ons op om te zien waar wij jou mee kunnen ondersteunen.

Fotografie: Anne de Rijk